Restaurants in Nijmegen

De talloze restaurants in het centrum van Nijmegen en in de ringstraten daaromheen zijn sfeervol en bruisend. Ontdek hier jouw restaurant en ervaar de bourgondische gastvrijheid!

Restaurants in alle soorten en maten

Nijmegen biedt een ruime keuze aan restaurants. Probeer het veelgeprezen kaasgehakt van Café de Plak, bezoek 't Hoogstraatje voor de lekkerste pannenkoeken of geniet van een lekkere burger bij Wally.

Diverse keukens, een gevarieerd menu

Snel of chique, biologisch of vegetarisch, uit de wok of van de grill, Hollandse pot of uitgebreid Chinees, iedere smaak wordt bediend. Combineer je diner met een vleugje historie en bezoek restaurants op het Kelfkensbos, zoals Bleeckerstreet of Parkzicht

Natuurlijk zijn er nog veel meer plekken waar je heerlijk kunt tafelen. Bekijk ze hieronder.

 

Dineren en slapen

Wat is nu leuker om na het diner meteen op een heerlijk hotelbed te ploffen? Nijmegen kent vele mooie hotels binnen- en buiten de binnenstad. Hotel Credible is van zichzelf al de eyecatcher van de stad door haar muurbeschildering. Maar je kunt daar voor een goed prijsje lekkere vlees-, vis-, en vegangerechten eten. Hotel en restaurant Nimma, is dé plek waar mensen samen komen om te eten, een drankje te doen of te overnachten. MANNA is suitehotel en global food & fish restaurant in het centrum van Nijmegen. Tijdens de kerstdagen is dit hotel versierd met honderden lichtjes! 

Aanschuiven buiten het centrum

Wil je even de drukte van de binnenstad ontvluchten? Bezoek een restaurant buiten het centrum! Zoals Bistrobar Berlin op loopafstand van de stad. Zij hebben een heerlijke kaart voor culinaire liefhebbers en ruimdenkende passanten. Een leuk weetje: Ron Blaauw heeft zijn naam als huisadviseur aan Bistrobar Berlin verbonden! Mi Barrio is gezellig en mooi restaurant met een assotriment van streetfood tot aan diner: Spaans-Mediterraans met een Aziatische knipoog. Ook na het diner kun je lekker blijven plakken met een cocktail! Het luxe Restaurant Vesters in Nijmegen-Oost is een klein, warm en écht restaurant, waar het bruist en waar heerlijk eten hand in hand gaat met oprechte gastvrijheid. Een aanrader om te ervaren!

Aan de rand van Nijmegen Zuid op een creatieve broedplaats zit: Plek NMGN. Een restaurant voor de pizzaliefhebbers, want zij bieden iedere week weer 4 nieuw pizza combinaties aan uit hun houtoven! In Nijmegen West zit De Industrie, waar eten, drinken en ontmoeten allemaal samenkomen. De menukaart is altijd verrassend, schuif dus zeker aan voor een heerlijk diner bij De Industrie.

 

Blijf na het diner in Nijmegen - Ga borrelen, stappen of blijf slapen