Carnaval in Nijmegen

We vieren toch nog carnaval in Nijmegen! We hebben dé tips hieronder voor je op een rij gezet. Zodra er meer updates zijn, brengen we je gelijk op de hoogte. Heb je zelf nog tips? Mail het naar info@intonijmegen.com. Alaaf!

Laatste update: 23 februari 2022

 

Gruusbèkse Schlagerfestival

Aanstaande zaterdag 19 februari is het zover, Schlagerfestival 2022! Vanaf 19.00 uur live op Omroep Berg en Dal TV. Natuurlijk wil je thuis de nummers ook mee 'Blère'. Dat kan met het speciale digitale Blèreboekje 2022.

Op zondag 20 februari is het tijd voor Nao Pruuve met 'Prinses Ummenie D'N 61ste van de feestneus'. Gratis entree, locatie: De Hoeve in Groesbeek. Voor meer info, volg de Facebookpagina van SOK

De Linde Carnaval

De online kaartverkoop voor De Linde Carnaval is gestart! Op 26, 27 en 28 februari is het feest met Bizzey, Mart Hoogkamer, Josylvio en Bram Krikke ft. Stefan & Sean. Koop je kaartjes hier

In diverse cafés wordt er carnaval gevierd in Nijmegen: Le Café Nijmegen met C.V. de Deurdrievers (26 februari t/m 1 maart), Café De Zon Lent met zanger en DJ Kevin Otten (28 februari vanaf 14.00 uur) en Café van Deelen (26 februari t/m 1 maart).

De carnavalsagenda van Knotsenburg vind je hier

Knotsgekke carnavalsnummers

De 'Nimwegeneure' laten carnaval niet aan hun (feest)neus voorbijgaan! Daarom hieronder een top 10 lijstje aan gezellige carnavalsnummers om aan je knotsgekke playlist toe te voegen:

  1. Snollebolles - Links Rechts
  2. Polonaise Hollandaise - Arie Ribbens
  3. Bestel Mar - Rowwen Hèze
  4. Heb Je Even Voor Mij - Franssss Bauer
  5. De Hut Verbouwen - Vieze Jack
  6. Ta-Ta-Ta - André van Duin
  7. Zak Es Lekker Door - De Deurzakkers
  8. Like A Prayer - De Alpenzusjes
  9. 's Nachts na tweeën - De Havenzangers
  10. 't Dondert En 't Bliksemt - Guus Meeuwis, Vagant

Gezellige terugblik op afgelopen carnavalsjaren!