Sinterklaas in Nijmegen

Ook dit jaar is er rondom Sinterklaas weer veel te beleven in de binnenstad, want Nijmegen pakt uit! Inmiddels weten we al wanneer Sint en zijn Pieten zullen arriveren in ons land: zaterdag 18 november 2023. Houd de aankomende tijd deze pagina in de gaten voor meer updates. Je leest hier alles over een maand vol feestelijkheden, festiviteiten en cadeautjes. Dus trek je Pietenpak aan, neem een zak strooisnoep mee en kom Sinterklaas vieren in de binnenstad! 

Laatste update: 31 oktober 2023

Intocht van Sinterklaas aan de Waalkade 2023

Net zoals voorgaande jaren, zullen Sinterklaas, Ozosnel en de Pieten ook dit jaar weer aankomen op de Waalkade. Dit jaar staat de intocht gepland op zaterdag 18 november om 12:00 uur. Vanaf 11:30 uur zal Praatjespiet al op de Waalkade aanwezig zijn om te vertellen hoe de reis verlopen is.

Lees verder

Het Huis van Sinterklaas

Verlanglijstje maken, schoentje voor de warme kachel zetten, luidkeels liedjes zingen en genieten van snoepgoed. Sinterklaas komt weer met zijn stoomboot naar het koude Nederland! Samen met zijn Pieten verblijft Sinterklaas in Het Huis van Sinterklaas: de Sint Nicolaaskapel in het Valkhofpark in Nijmegen.

Net als andere jaren is de Sint met zijn pieten te bezoeken in het Huis van Sinterklaas. Hij opent 5 dagen de deuren van zijn huis voor iedereen: 25, 26, 29 november en 2, 3 december 2023.

Meer informatie

Meer Sint in Nijmegen - Pakjes, tips en meer...