11x terrassen met veel zonuren

Als het zonnetje schijnt, dan zijn de terrasjes een heerlijke plek om te zitten. Het liefst zit je dan ook zo lang mogelijk in de zon op het terras. Wil jij weten welke terrassen in Nijmegen veel zonuren hebben? Wij helpen je verder!

1. BRASS.

BRASS. heeft een groot terras dat heerlijk in de zon staat. Pas 's avonds als de zon achter het gebouw ondergaat, zit je hier in de schaduw. Je kunt zelf kiezen voor een beschut plekje onder de parasol of een plekje in de zon. Door het mooie uitzicht over het water, krijg je hier echt een vakantie-vibe!

2. De Hemel

De Hemel heeft een terras dat tot ’s avonds laat in de zon staat. Hier kun je ook kiezen voor een wat koeler, beschut plekje onder de bomen of parasol. Bestel een lekker speciaalbiertje, zet je zonnebril op en geniet van het weertje.

6. Dock 17

Het terras van Dock 17 zit aan de Waalkade, hier vang je de allerlaatste zonnestralen van de dag op. Daardoor zit je niet alleen lekker warm, maar geniet je ook van het prachtige uitzicht van de ondergaande zon aan de Waalkade.

7. Café de Zon

De naam zegt het al: ook op het terras van Café de Zon pak jij genoeg zonnestralen mee! Het is hét café van het eiland in Nijmegen. Terwijl jij in het zonnetje zit, maken zij een koffie of getapt biertje voor je. Dan hoef jij alleen nog maar te genieten.

8. Strandbar De Honig

Van een strandbar mag je natuurlijk verwachten dat je hier in de zon zit. En gelukkig maar, bij Strandbar De Honig is dat zeker het geval! Hier kun je onder het genot van een hapje en drankje van brouwerij Oersoep jouw vitamine D gehalte op pijl brengen. Toe aan wat actie? Dan kun je terecht op een van de zeven beach-sportvelden voor een sportief potje beachvollybal- of tennis.

9. In de Kazerne

Het terras van In de Kazerne ligt helemaal in het open. Daardoor is elk plekje op het terras zonnig. Ook later op de dag schuif je hier gewoon aan in de zon. Welk plekje kies jij uit?

10. Grand Café Moenen

Op het grootste terras van de Grote Markt, geniet je bijna de hele dag van het zonnetje! Bij Grand Café Moenen bestel je ook nog eens heerlijke cocktails. Zon en cocktails, wat wil je nog meer?

11. Atelier

Vergeet je niet in te smeren als je op het terras van Atelier zit, want ook hier zal de zon heerlijk op je huid stralen! Geniet hier de hele dag door van een kop koffie in de ochtend, tot aan de borreluurtjes.

Dit vind je misschien ook leuk...