5x hamburgers eten in Nijmegen

Een hamburger is gewoon altijd goed! Frietjes erbij, drankje erbij... Trek in een hamburger? Deze plekken in Nijmegen weten wel hoe ze een goede burger moeten maken:

1. Restaurant Wally

Al eens bij Wally geweest? Hier staan hamburgers centraal, dit is dus de perfecte plek om hamburgers te eten. Het menu is afwisselend en duurzaam, met burgers van biologisch koeienvlees. Door de niet-alledaagse toppings weten ze van een burger iets hoogwaardigs te maken. Naast de overheerlijke burgers vind je op de menukaart friet, salades en andere bijgerechten. Ook als vegetariër eet je hier de lekkerste burgers. Speciaalbiertje erbij en genieten maar!

Restaurant Wally: hamburger

2. Funkenstein

Funky bieren, funky wijnen, funky drinks en… Funky food! Op het menu van Funkenstein staan verschillende burgers van 100% rundvlees of Beyond Meat (vegetarisch). De gerechten worden geserveerd met een salade en huisgemaakte friet. Funkenstein heeft een uitgebreide bierkaart, goede wijnen en cocktails: dus ook voor een lekker drankje bij de hamburger zit je hier goed.

3. Meet & Ribs Nijmegen

Uitgebreid dineren doe je bij Meet & Ribs Nijmegen. Je kunt bij Meet & Ribs zowel à la carte bestellen als onbeperkt genieten van de bourgondische proeverij. Ze selecteren alleen het beste Irish Black Angus rundvlees, die bekend staat om zijn heerlijke malsheid. 

Funkenstein

4. Freddy’s Beerkitchen

Bij Freddy’s eet je urban food, en dus ook ambachtelijke hamburgers. Ze serveren de hele dag door én de platenspeler draait van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Eén keer Freddy’s en je komt gegarandeerd terug voor de overheerlijke burgers. Ook de speciaalbieren zijn een aanrader.

5. Burgerme

Even snel een hamburger eten? Dat kan bij Burgerme aan de Regulierstraat 59! Je hebt hier genoeg keuze aan burgers, ook vega(n) burgers. Geen zin om langs te gaan? Dan kun je natuurlijk ook gewoon bestellen.

Freddy's Beerkitchen

6. The Bite Club

Bij The Bite Club geniet je van heerlijke hamburgers, perfect bereid op de Big Green Egg houtskool BBQ’s. De smaak van de BBQ geeft elke hap een uniek karakter. Alle burgers zijn ook vegetarisch te bestellen, de Black Angus burger vervangen ze dan door een Beyond Meat burger. 

 

 

 

 

The Bite Club
Op zoek naar lekkere gerechten voor een goed prijsje? Bekijk ons artikel hier kun je goedkoop uit eten.

Dit vind je misschien ook leuk...