8x restaurants aan de Waalkade

Wil je eerst flaneren over de Waalkade om vervolgens lekker lang te tafelen met je vrienden, familie of collega’s? Wij hebben de leukste restaurants aan de Waalkade voor jou uitgezocht. Eet smakelijk! 

1. Witlof

Heb je een beetje extra liefde nodig? Bij Witlof doen ze alles 'with love'. Eigenlijk produceren ze alles, alleen het brood halen ze bij stadsbakkerij de Bie. Zelfs de groentes proberen ze zelf te verbouwen door de koks die dit als hobby hebben. Bij Witlof kun je genieten van een verrassingslunch, een late lunch of een all-in 5-gangendiner met wijn!

2. Grand Café Waterwolf

Schuin achter het gelijknamige kunstwerk op de Waalkade vind je Grand Café Waterwolf. Je kan hier terecht voor een snelle lunch, een heerlijk diner of een borrel. Heb je geen zin in een kopje thee? Probeer een High Beer of High Wine met hartige hapjes!

3. Nacional 

Dit is de plek waar mensen, cultuur en smaken elkaar verbinden en ontmoeten voor een lekker ontbijtje, koffie met gebak, een heerlijke lunch of lang tafelen met een gezellig diner. Bij Nacional kan je de hele dag terecht! Zin om vervolgens een potje te schaken? Haal schaakstukken op bij Nacional en neem plaats aan een van de schaaktafels aan de Waalkade.

4. Ultimo Restaurant & Wijnbar

Bij Ultimo Restaurant & Wijnbar draait het om heerlijk eten met fantastische wijnen. In plaats van een standaard 3-gangendiner heb je bij Ultimo ook de keuze uit kleinere gerechten. In combinatie met invloeden vanuit Australië en Amerika is het concept van het restaurant Dutch cuisine en maken zij zoveel mogelijk gebruik van lokale tuinders. Heb jij al een bezoekje gebracht aan Ultimo?

 

8. Restaurant Izzi

Restaurant Izzi is de sushispecialist bij uitstek! Laat je verrassen door de combinatie van verschillende stijlen en smaken tot heerlijke gerechten en bijzondere sushi rolls. Probeer een sushi roll met ganzenlever en appel of ga voor een combinatie van sushi met klassieke carpaccio. 

Dit vind je misschien ook leuk: