Oud & nieuw

Kerstverlichting siert de straten van Nijmegen. The most wonderful time of the year staat voor de deur. Daarmee is ook de tijd aangebroken om plannen te maken voor Oud & Nieuw. Wij tippen de leukste ideeën om 2024 spetterend in te gaan! Houd dit overzicht de komende weken in de gaten en blijf op de hoogte. 

Laatste update: 4 december 2023

De beste Oud & Nieuw feestjes van Nijmegen!

Benieuwd naar alle feestjes die op de planning staan in Nijmegen tijdens Oud & Nieuw? Wij hebben ze alvast voor je op een rij gezet.

Oud & Nieuw feestjes in Nijmegen


 

… met een oliebol erbij!

Oud & Nieuw is natuurlijk niet compleet zonder oliebollen! Haal het gepoederde lekkernijtje gewoon in eigen stad bij een van de vele oliebollenkramen. Er gaat niets boven een dampende oliebol in je linkerhand en een bruisend glaasje champagne in je rechterhand, terwijl je de seconden aftelt. Happy New Year!

Oliebollen kopen in Nijmegen

Stijlvol het nieuwe jaar in

Heb je geen zin om thuis Oud & Nieuw te vieren en word je liever in de watten gelegd? Laat je dan verwennen in een hotel! Gelukkig kun je in Nijmegen uit vele hotels kiezen en is er voor ieders smaak wel iets te vinden. Ga bijvoorbeeld voor een wellness arrangement bij Sanadome Hotel & Spa of laat je verwennen bij Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent.

Hotels in Nijmegen

Nieuwjaarsduik in Nijmegen

Je moet ervan houden, maar de nieuwjaarsduik blijft populair in Nederland. Zo ook in Nijmegen. Durf jij het aan om het jaar in te luiden met een ijskoude plons in de Spiegelwaal of bij recreatiegebied Berendonck? Trek die UNOX muts dan maar ver over je rode oortjes en gaan met die banaan!

Aan de wandel

Wil je nog even in alle rust stilstaan bij het afgelopen jaar, en alvast nadenken over je goede voornemens voor komend jaar? Maak een wandeling of ommetje in Nijmegen met Oud & Nieuw! Kies uit een van de vele wandelroutes en laat je gedachtes de vrije loop. Zo ga jij helemaal fris het nieuwe jaar in.

Wandelroutes in Nijmegen

Haal alles uit de winter in Nijmegen