Start in Nijmegen

Nijmegen heeft veel te bieden als het gaat om studeren, werken en ondernemen. Kom studeren in een van de hogescholen in Nijmegen en geniet van het studentenleven. Duik in de Health & High Tech sector van Nijmegen die tot de internationale top behoort. En leer welke innovaties uit het Rijk van Nijmegen komen. Oftewel start in Nijmegen!

Start in de oudste stad van Nederland

De oudste stad van Nederland bruist van de energie! Oftewel: Old City, Young Vibe. Of het nu gaat om een avondje stappen, culinair eten, shoppen of natuur, Nijmegen heeft het allemaal. Op loopafstand. Vanuit het hartje van de stad sta je binnen 15 minuten tussen de Konikpaarden op de Waalstranden.

Lees meer

Ontdek Nijmegen

Kom je hier studeren? Of wil je hier jouw onderneming starten? Leer de stad dan eerst kennen!  De stad is ontzettend divers en kent een keur aan mogelijke activiteiten. Denk aan dineren in leuke restaurants, bezoeken van culturele hotspots, shoppen in de oudste winkelstraat en luisteren naar muziek tijdens een concert of festival. Laat je verrassen door de veelzijdigheid!

Lees meer

Het beste van Nijmegen - ... voor studenten

Nijmegen innoveert - Lees de verhalen van innovatieve Nijmeegse organisaties