11x de beste nieuwjaarsborrel locaties

Op zoek naar de beste locaties voor een nieuwjaarsborrel? Wij helpen graag. Niks is gezelliger dan met zijn allen het jaar goed te starten! Met vrienden, familie of collega’s, hier zit je goed in Nijmegen voor de nieuwjaarsborrel:

1. Café Faber

Het jaar goed starten? Bij Café Faber heb je heerlijke speciaalbiertjes, verfrissende gin-tonics, goede wijnen en heerlijke borrelhapjes… Alles wat je nodig hebt voor een nieuwjaarsborrel. 

2. Café Daen

Met een gevarieerde kaart en heerlijke speciaalbiertjes kun je bij Café Daen heerlijk borrelen. Op zoek naar een grotere ruimte? Bij Café Daen hebben ze een gratis zaaltje voor een borrel! Helemaal ingericht in de sfeervolle stijl van het pand.

3. Café Maxim

Vanaf acht personen kun je reserveren bij Café Maxim. Reserveer dus je plekje en zij zorgen voor een geslaagde nieuwjaarsborrel. Van borrelhapjes tot een compleet buffet, ze denken graag met je mee.

4. PAAK Vinyl Bar

Een nieuwjaarsborrel bij PAAK, dat betekent een nieuwjaarsborrel met vinylplaten. De beste selectie van vinyl platen wordt hier gedraaid. Met vrienden, familie of collega’s het jaar inluiden op de beste muziek: dat klinkt goed, toch?

5. Restaurant Valdin

Geniet van de beste borrel arrangementen bij Restaurant Valdin! Proosten op het nieuwe jaar is nog nooit zo lekker geweest. Daarnaast kun je voor groepen vanaf 25 personen een zaal afhuren voor het geven van een borrel.

6. a t e l i e r. Bar All Day

Stuur de uitnodiging maar alvast: bij koffie- en borrelzaak Atelier zit je gezellig onder de mensen en start je het jaar goed. Met borrelplanken, een mooie selectie wijnen, speciaalbieren en cocktails. Er heerst een retro vibe waar muziek, lokale producten kwaliteit en inspiratie centraal staan.

7. Café Van Buren

Voor een gezellige borrel nodigen ze je bij Café Van Buren van harte uit! Het café heeft meer dan genoeg ruimte voor grotere groepen. En maak je geen zorgen over de tijd, ze gaan hier door tot het begin van de nacht.

8. Hotel Credible

Ook bij Hotel Credible hebben ze de ruimte voor jou en je groep om heerlijk te borrelen. Wijn, bieren, speciaalbieren, cocktails of een lekker frisdrankje: wat ga jij nemen tijdens de nieuwjaarsborrel bij Credible?

9. Café Samson

Als je bij Café Samson gaat borrelen, dan weet je één ding zeker: het wordt een borrel om niet te vergeten! Met een ruim assortiment met veel verschillende dranken is er voor ieder wat wils. Heb je het goede voornemen om minder te drinken? Dan bestel je hier ook lekkere alcoholvrije drankjes.

10. Eetbar Bloom

Een hapje hier, een drankje daar… Bij Eetbar Bloom weten ze wel raad en zorgen ze voor een lekkere nieuwjaarsborrel. Voor reserveren vanaf 7 personen kun je telefonisch contact opnemen.

11. Café St. Anneke

Start het jaar in gezellige sferen bij Café St. Anneke! Met een grote groep zit je hier perfect. Krijg je honger van het borrelen? Geen zorgen, ze hebben genoeg lekkere borrelhapjes.

Dit vind je misschien ook leuk..