Muziek in Nijmegen

Nijmegen is een stad van muziek. Het maakt niet uit van welk genre je houdt, in Nijmegen komt alles aan bod. Lees verder over de muzikale locaties en ontdek welke concerten er binnenkort plaatsvinden.

Het bekendste poppodium van de stad is Doornroosje, gelegen naast het station. Van kleine spannende en vernieuwende artiesten tot grote namen die tot de verbeelding spreken. Van pop, rock en wereldmuziek tot dance, metal en jazz. Je bent aan het goede adres bij Doornroosje, maar ook bij het kleine broertje Merleyn. Ben je groot fan van jazz? Dan moet je bij Brebl zijn! Cultuurcentrum Brebl is hét podium voor live muziek, jazz, kleinkunst. 

Ook De Vereeniging en de Stadsschouwburg hebben jaarlijks een uitgebreid muzikaal programma voor je gepland. En bij De Lindenberg krijgen zowel professionele als amateursartiesten een podium. Zoek je liever de wat meer alternatieve hoek op? Bezoek dan de culturele broedplaats Cultuurspinnerij De Vasim of wat kleinschaliger De Onderbroek.

Maar ook buiten kun je genieten van de leukste concerten. Elk jaar worden er door Mojo enkele grote concerten georganiseerd. En met groots bedoelen we onder andere Paul McCartney, Muse en Bon Jovi. Iets kleiner, maar net zo leuk zijn de concerten in het openluchttheater De Goffert

Groots of klein, voor jong of voor oud: in Nijmegen is er muziek voor iedereen! Bekijk hieronder de agenda met concerten die binnenkort plaatsvinden. 

Paul McCartney Paul McCartney

Ontdek de muziek in Nijmegen - Bekijk hier welke concerten er binnenkort te zien zijn

Na een avond muziek nog even door? - Ga op stap, blijf slapen en trakteer jezelf op een lekker ontbijt