Ontbijten

Heb je zin om te gaan ontbijten in Nijmegen, maar je weet niet waar? Bekijk dan hieronder het diverse aanbod binnen en buiten het centrum. Want Nijmegen barst van de leuke ontbijt eettentjes!

Waar ontbijten?

In centrum Nijmegen kun je op veel locaties al terecht vanaf 9.30 of 10.00 om te gaan ontbijten. Zoals Smaakrijk, Grand Café Moenen, Du Commerce of Kattencafé Baltazar.

De vroege vogels kunnen voor een ontbijt naar Hotel Credible, Down Town, Yoghurt Barn, Tati Nijmegen, Hotel Manna en Blonde Pater

Natuurlijk zijn er nog veel meer plekken waar je voor een heerlijk ontbijt kunt aanschuiven in Nijmegen.

Psst... ken je de geheime ontbijtcafés al?

Voor een laat ontbijt kun je heerlijk naar Philipse Koffie & Brocante, deze zit goed verstopt.. want deze zit naast de St. Stevenskerk! Dus als je even geen zin hebt in de drukte van het winkelgebied, maar wel in het centrum wilt blijven, kun je hier heen voor een broodje, soepje of salade. 

Verscholen achter grote industriële poorten in de Van Welderenstraat is De Fabriek gevestigd. Je kunt hier terecht vanaf 10.00 voor een lekker broodje, yoghurt met honing, muesli en notenmix of voor een salade.  

Bij Fika kun je smørrebrød eten. Dit zijn rijkelijk belegde meergranen boterhammen met Scandinavische specialiteiten. Waar zij zitten? Van Broeckhuysenstraat 5. 

Lunchrooms in Nijmegen

Wil je juist liever lunchen in Nijmegen? Dat komt goed uit, want het aantal lunchrooms in Nijmegen is zeker niet op een hand te tellen.

Bekijk hier het lunchaanbod