9x pizza eten in Nijmegen

We hoeven niet naar Italië te gaan om heerlijke pizza's te eten. Ook Nijmegen heeft veel gezellige restaurants met heerlijke pizza's! Dus voor de pizzaliefhebbers opgelet... hier haal je de lekkerste pizza's:

1. Pizzabakkers

Als echte pizzaliefhebber moet je zeker bij Pizzabakkers zijn geweest. Ze hebben een echte Romeinse houtovenpizza's en gelegen aan het Valkhofpark waar de geschiedenis van de Romeinen afspeelde kun je ze zeker niet missen, Je mag er altijd aanschuiven of je nu alleen, met vrienden, partner of familie komt. Als je maar van pizza houdt. 

2. Pizzacafé Desem

Bij Pizzacafé Desem maken ze deeg, traag deeg. Met bloem, water en veel geduld maken zij zo een zuusdesemcultuur. In hun houtoven bakken ze de heerlijke pizza, waar jij van kunt genieten met een glaasje wijn of een glas saison. Benieuwd hoe ze de pizza maken? Je kunt het zelf zien, want wanneer je er binnenkomt zie je iemand deeg kneden, beleggen met allerlei ingrediënten en de pizza in de houtoven schuiven.

3. Zappa's

Zappa's is vers, puur en smaakvol. Je vindt ze op Plein 44, lekker centraal als je na het winkelen een heerlijke pizza wil eten. Ook zijn ze snel, voor als je haast hebt maar niet zonder goed gevulde maag je dag wilt voortzetten. 

4. Donatello's

Donatello's is een begrip in Nijmegen, net zoals Zappa's vind je dit leuke restaurant op Plein 44. Of je nu zin hebt in een pizza of juist iets anders zoals pasta, visgerechten of een stukje vis. Het kan allemaal! 

 

 

5. Restaurant Romagna

De keuken van Romangna gaat je zeker verrassen! Ze hebben heerlijke vegatarische pizza's(pizze), met vlees of vis. Even geen zin in pizza? Geen probleem je hebt genoeg keuze uit andere gerechten. Laat je verwennen door de Italiaanse keuken van Romagna. 

6. Renato's 

Renato's vind je net buiten het centrum, maar gelukkig wel op loopafstand. Renato's streeft naar eenvoud en kwaliteit. Voor een avond heerlijk tafelen heb je niet meer nodig toch? 

7. Bella Italia

Op de St. Annestraat 45a vind je Bella Italia een heerlijke pizzaria in NIjmegen! Op hun menukaart vind je verschillende soorten pizza's en zelfs delicatesse pizza's. Je hebt ook de mogelijkheid om de pizza's te bestellen met vegan-kaas in plaats van mozzarella. 

8. Mr. Jack

Het goede, gezellige en goedkope restaurant Mr. Jack vind je aan het Kefkensbos. Je hebt de keuze uit verschillende pizza's allemaal voor een mooi prijsje. Dus als je even voor weinig geld buiten de deur wilt eten, ga dan naar Mr. Jack. 

9. Terra ROSSA

Terra ROSSA is een Italisaans restaurant waar je naast verrukkelijke pasta's ook veel pizza kunt bestellen! Kijk vooraf alvast op hun menukaart, want de keuze is reuze. 

Fotografie: Wilger Brevoord

Dit vind je misschien ook leuk