Activiteiten

Er is heel veel te doen in de stad en de omgeving van Nijmegen. Wandel een ommetje door de diverse wijken in de stad, of ontdek de prachtige natuur van het Rijk van Nijmegen. Ga naar een van de vele speeltuinen met de kids. Duik een escape room in met je vrienden or ga een potje lasergamen. Keuze genoeg voor iedereen.

Activiteiten voor kinderen

In Nijmegen is van alles te zien en te doen voor kinderen. Duik in de geschiedenis, leer alles over de rivier of waan in de wereld van iemand die niet kan zien. Ga op bezoek bij diertjes, jump zo hoog als je kunt of kom pannenkoeken eten. Het kan allemaal in Nijmegen!  

Lees meer

Activiteiten voor groepen

Op zoek naar leuke uitjes voor groepen? Kom dan naar Nijmegen! Terrasje pakken, ontsnappen uit een escape room, lasergamen of met z'n allen naar een festival. Met een groep heb je al snel een gezellige dag in Nijmegen.

Lees meer

Stadswandelingen

Ontdek de mooiste plekjes van Nijmegen door een stadswandeling of ommetje te maken in de binnenstad of door diverse Nijmeegse wijken. De oude stad ademt een jonge, zuidelijke en gemoedelijke sfeer uit. Als je oog hebt voor het verleden, kun je ruimschoots genieten van de rijke afwisseling aan cultuurhistorie die Nijmegen te bieden heeft.

Lees meer

Fietsen

Over glooiende heuvels, langs wijngaarden en met uitzicht op rivieren: al fietsend zie je zoveel moois in het Rijk van Nijmegen langskomen. Daar hoef je echt niet voor naar het buitenland. Spring op je fiets en volg het eeuwenoude spoor van de Romeinen of fiets langs moderne kunstobjecten aan het water, die je verbeelding prikkelen.

Lees meer

Leuke uitjes wanneer het regent

Als het zonnetje weg is en het weer gaat regenen, dan ben je het al snel beu om binnen te zitten. De kinderen vliegen tegen de muren omhoog en de televisie draait overuren. Hoog tijd om erop uit te gaan! Want ook nu met slecht weer zijn er leuke dingen te doen in Nijmegen. Wij hebben de tips voor je op een rijtje gezet.

Lees meer

Het beste van Nijmegen - Voor jou op een rijtje gezet