17x hier kun je goedkoop uit eten

Uit eten is altijd lekker, maar je hebt niet altijd even veel geld om bij luxe restaurants te gaan eten. Soms wil je gewoon voor een lager prijsje eten! Dat kan op de volgende plekken:

1. Van Buren

Je kunt bij Van Buren niet alleen heerlijk borrelen, maar ook goedkoop dineren! Genieten van onder andere tournedos, kipsaté en zalmfilet doe je hier betaalbaar. 

2. De Dromaai

De Dromaai heeft héél veel goedkope keuzes op hun menukaart staan. Voor 3 gangen ben je rond de € 25,- kwijt. Goed om te weten: ook met grote groepen kun je hier terecht. Ben je met meer dan 6 personen? Dan moet je telefonisch reserveren.

3. Zappa’s

Cravings naar pizza of pasta? Zappa’s is het juiste adres! De pasta’s en pizza’s kosten hier rond de € 13,-. 

4. De pizzabakkers

De pizzabakkers hebben een menu vol met overheerlijke pizza’s en lekkere voorgerechtjes. Allemaal voor een laag prijsje. 

5. Restaurant Wally

(H)eerlijke, biologische en goedkope burgers bestel je bij Restaurant Wally. Een sappige hamburger kost hier maar € 14,-. 

6. Mr. Jack’s

Bij het Grieks-Italiaanse restaurant Mr. Jack’s kun je verschillende kanten op. Zowel de pizza’s en pasta’s als de Griekse grillgerechten zijn hier een koopje. Voor bijvoorbeeld een gyrosschotel hoef je maar € 12,50 te betalen!

7. Hotel Credible

Vegans opgelet! Bij Hotel Credible eet je vegan gerechten voor een koopje (rond de € 16,-). Maar je haalt hier ook vlees- en visgerechten voor een redelijke prijs (rond de € 18,-). 

8. Café Eten en Drinken Nijmegen

Café Eten en Drinken Nijmegen heeft een erg betaalbaar menu. De hoofdgerechten kosten rond de € 20,-. Dus, wanneer ga jij hier een Mexicaanse schotel of spareribs eten?

9. Freddy’s Beerkitchen

Bij Freddy’s Beerkitchen bestel je Amerikaanse burgers, hotdogs en nog meer urban gerechten. En dat allemaal voor een héél betaalbare prijs. Bierliefhebbers opgelet: ze hebben bij Freddy's koude, zelfgebrouwen biertjes!

10. Café Daen

Voor zowel vegetarische gerechten als vlees- en visgerechten hoef je niet meer dan € 25,- neer te leggen. Fan van speciaalbiertjes? Ze hebben ook een speciaalbierkaart bij Café Daen!

 

11. Cali Nijmegen

Vegan taco's, burgers, kapsalon en maaltijdplanken. Je bestelt het bij Cali Nijmegen. Alle gerechten op het menu van Cali zijn zeer betaalbaar.

12. Tati Nijmegen

Tati Nijmegen is een super gezellig plekje waar je veganistische gerechten voor een redelijke prijs krijgt. En dan zijn ook echt álle gerechten veganistisch. Zo heb je superveel keuze als veganist. Op de dinerkaart staan gerechten met een prijs van rond de € 18,-. 

13. Café de Plak

Ze hebben hier allerlei lekkere vega en vegan gerechten. Genoeg om uit te kiezen bij Café de Plak. En dat voor onder de € 20,-. 

14. Eetcafé Camelot

Bij Eetcafé Camelot bestel je lekkere gerechtjes (zoals de Camelot burger) voor ongeveer € 13,-! Om af te sluiten kun je hier een lekker toetje nemen voor maar € 4,-. 

15. Café St. Anneke

Je haalt bij Café St. Anneke heel veel lekkers voor heel weinig! De vlees- en visgerechten kosten bij Café St. Anneke rond de € 17,-. Maar ook voor een vegetarische quiche betaal je hier heel weinig. 

16. Proeflokaal Bregje

Bij Proeflokaal Bregje Nijmegen eet je een 3-gangen keuzemenu voor een vaste en redelijke prijs, superfijn! Zo sta je niet voor een verrassing als je moet afrekenen. 

17. Restaurant De Hemel

De Hemel gelooft in de kracht van ambacht. Zo drink je bij de Hemel een heerlijk zelf gebrand kopje koffie of een eigen gebrouwen speciaal biertje. Verder heeft De Hemel een groot terras met veel zon. Een hoofdgerecht kost je hier ongeveer € 20,-.

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...