14x hier kun je goedkoop uit eten

Uit eten is altijd lekker, maar je hebt niet altijd even veel geld om bij luxe restaurants te gaan eten. Soms wil je gewoon voor een goedkoper prijsje eten! Dat kan bij de volgende plekken:

1. Van Buren

Je kunt bij Van Buren niet alleen heerlijk borrelen, maar ook goedkoop dineren! Genieten van onder andere spareribs, kipsaté en fish & chips doe je hier voor onder de €16,-.

2. De dromaai

De Dromaai heeft héél veel goedkope keuzes op hun menukaart staan. Voor heel veel voorgerechten betaal je maar €4,25 en voor hoofdgerechten maar €11,95! Achteraf kun je een lekker toetje nemen voor maar €4,50. Goed om te weten: ook met grote groepen kun je hier goed terecht. Van te voren reserveren is mogelijk bij een groep van meer dan 6 personen.

3. Zappa’s

Cravings naar pizza of pasta? Zappa’s is het juiste adres! De pasta’s en pizza’s kosten hier rond de 10 euro.

4. De pizzabakkers

De pizzabakkers hebben een menu vol met overheerlijke pizza’s. Een pizza margherita kost hier maar €6,50! 

5. Restaurant Wally

(H)eerlijke, biologische en goedkope burgers bestel je bij Restaurant Wally. Een sappige hamburger kost hier maar €12,-. 

6. Mr. Jack’s

Bij het Grieks-Italiaanse restaurant Mr. Jack’s kun je verschillende kanten op. Zowel de pizza’s en pasta’s als de Griekse grillgerechten zijn hier een koopje. Voor bijvoorbeeld een gyros-schotel hoef je maar €8,95 te betalen!

7. Hotel Credible

Vegans opgelet! Bij Hotel Credible eet je vegan gerechten voor een koopje. Een vegan taco kost hier €12,-. Meer zin in een falafelbowl? Dat kan ook, voor maar €12,50! Maar je haalt hier ook vlees- en visgerechten voor een betaalbare prijs. De gamba curry en de poké bowl kosten hier €14,-.

8. Café Eten en Drinken Nijmegen

Café Eten en Drinken Nijmegen heeft een erg betaalbaar menu. Het duurste hoofdgerecht is maar €14,50! Dus, wanneer ga jij hier een Mexicaanse schotel of spareribs eten?

9. Freddy’s Beerkitchen

Bij Freddy’s Beerkitchen bestel je Amerikaanse burgers, hotdogs en nog meer urban gerechten. En dat allemaal voor een héél betaalbare prijs. Een échte Freddy’s burger bestel je voor €9,90. Bierliefhebbers opgelet: ze hebben bij Freddy's koude, zelfgebrouwen biertjes!

10. Cali Nijmegen

Hotdogs, kapsalon, kimchi fries of een vegan maaltijdplank. Je bestelt het bij Cali Nijmegen. Alle gerechten op het menu van Cali zijn zeer betaalbaar. 

11. Tati Nijmegen

Tati Nijmegen is een super gezellig plekje waar je veganistische gerechten voor een betaalbare prijs krijgt. En dan zijn ook echt álle gerechten veganistisch. Zo heb je superveel keuze als veganist. Een smaakvolle curry bestel je hier voor €14,95. 

12. Café de Plak

Ze hebben hier van alles! Zowel vegetarische en veganistische gerechten als vlees- en visgerechten. Er is voor ieder wat wils bij Café de Plak. En dat voor bijvoorbeeld maar €15,75 voor een verse makreelfilet of €13,50 voor hun beroemde kaasgehakt. 

13. Eetcafé Camelot

Bij Eetcafé Camelot bestel je een Camelot burger voor maar €12,90! Om af te sluiten kun je hier een lekker toetje nemen voor maar €4,-. 

14. Café St. Anneke

Je haalt bij Café St. Anneke heel veel lekkers voor heel weinig! Een steak kost hier bijvoorbeeld maar €14,50. Maar ook een lekker vegetarische quiche is hier zeer betaalbaar: hier hoef je maar €12,- voor neer te leggen. 

Dit vind je misschien ook leuk