Leukste winkelstad

Het is geweldig shoppen in het centrum van Nijmegen! Er zijn leuke winkels voor iedereen. Bezoekers komen graag terug om gezellig te shoppen in de Nijmeegse winkelstraten. Het winkelaanbod in het centrum van Nijmegen is dan ook zeer gevarieerd. Landelijk staat Nijmegen al jarenlang in de top 3 als het gaat om de grootste diversiteit aan winkels!

Alle soorten winkels

Je vindt meer dan 400 winkels in het centrum van Nijmegen. Dit maakt een dagje winkelen in de binnenstad tot een feest. In Nijmegen vind je van alles wat en voor ieder wat wils. Van de bekende woonwinkels en modezaken tot aan de leukste, kleine speciaalzaken en conceptstores. Bekijk hier het uitgebreide en gevarieerde winkelaanbod.

Winkelstraten in Nijmegen

In het centrumgebied bevinden zich de hoofdstraten met ook de grotere en bekende ketens. In de omliggende ringstraten vind je vooral de kleinere winkels en unieke speciaalzaken. Met de Lange Hezelstraat heeft Nijmegen de oudste winkelstraat van Nederland. Absoluut een bezoekje waard als je er nog nooit bent geweest. Op de Grote Markt en in de Burchtstraat vind je onder meer de Hema, H&M en C&A. De Marikenstraat is de meer moderne 'koopgoot' van Nijmegen. Voor winkelstraten met mooie winkels en leuke cafés zijn de Houtstraat en Van Welderenstraat aan te raden. Wil je droog winkelen? Bezoek dan de overdekte Molenpoort Passage.

Meer winkelen in Nijmegen

Behalve de bekende binnenstad, valt er in Nijmegen natuurlijk nog meer te shoppen. Zo zijn er veel speciale winkeltjes in Nijmegen Oost en bij het Honig-complex. Een overdekt winkelcentrum vind je onder meer in de wijk Dukenburg, iets buiten het centrum. Bekijk hier de website van Winkelcentrum Dukenburg.

Wat heb je nodig? - Boeken, speelgoed of een nieuwe laptop

Shop je outfit bij elkaar - Koop nieuwe schoenen, tassen en een kledingstuk

Inspiratie nodig? - De leukste winkels op een rij

Ontdek meer in Nijmegen - bezienswaardigheden, Nijmeegse wijken of de groene lijn