5x vis eten in Nijmegen

Zin om een avond uiteten te gaan bij een visrestaurant? Of een plek waar je heerlijke visgerechten kunt bestellen? Er zijn in Nijmegen genoeg opties als je zin hebt in vis, schaal- en schelpdieren. Wij hebben de 5 tips voor je op een rijtje gezet. 

1. MANNA 

Ga voor verse vis, kreeft, krab, kokkels, oesters, coquilles naar MANNA. Hun sea food bar is het beste visrestaurant in Nijmegen. Maak je geen zorgen zij brengen het beste uit zoet- en zoutwater voor jou op tafel. Kan je geen keuze maken? Ga voor hun Seafood plateau XL dan krijg je 4 soorten vis en 1 schaaldier, heerlijk om te delen! 

2. Nelis

Nelis Restaurant & Bar is een gezellig restaurant op het Kelfkensbos. Als je er binnenstapt zie je meteen de open keuken, waar zij creatieve gerechten maken met o.a. vis, schaal- en schelpdieren. Samen met mooie wijnen en een aangename keuze aan speciaalbieren zorgen ze voor een fijne avond!

3. Le figaro

Voor de vis- en vleesliefhebben kan je naar Le Figaro. Met hun fish & chips, de vis van de dag, surf & turf en spareribs zorgen zij voor een goed gevulde buik! Op hun terras aan de Waalkade kan je naast het eten ook genieten van het uitzicht!

4. Arsenaal 1824 Restaurant 

Midden in de binnenstad van Nijmegen vind je Arsenaal 1824. Ze bestaan uit een modern hip Grand Café en een sfeervol Restaurant. Wil je vis eten? Ga dan naar het restaurant, want daar hebben ze diverse visgerechten zoals oesters, sashimi, mosselen en gebakken noordzeetong.

5. Izzi

Als je van vis houdt dan lust je vast en zeker ook sushi. Restaurant Izzi in Nijmegen is de sushi specialist! Een spicy tuna roll, california roll of een lekkere sushi roll met gefrituurde gamba's? Ze maken het allemaal! Zijn jouw dinergenoten geen sushifans? Je hebt ook andere vis- en vleesgerechten zoals kreeft en ossenhaas. 

Dit vind je misschien ook leuk