Werken naast je studie

Als je wilt wonen, studeren en op z’n tijd naar een leuk feestje, dan is het handig om een bijbaan te hebben. In de binnenstad zijn genoeg leuke winkels en horecazaken waar jij kunt solliciteren. Dus ben je op zoek naar een baantje? Wij geven je wat inspiratie.

Werken in de horeca

Wandel eens door de binnenstad en je komt superveel lunchtentjes, cafés en restaurants tegen. Allemaal potentiële bedrijven waar jij kunt werken! Hoe pak je dat aan? Zorg dat je CV up-to-date is, jouw motivatie om ergens te werken op papier of in je hoofd hebt. En stap volle goede moed de horecazaak naar binnen of stuur ze een mail. Je kunt ook kijken op Het Horeca Legioen of Horeca Vacatures Nijmegen. Succes!

Bekijk hier het horeca-overzicht

Bijbaantje in het centrum

Natuurlijk zijn er naast baantjes in de horeca meer bijbaantjes in het centrum te vinden. Zo zijn er genoeg kledingwinkels, conceptstores en schoenenwinkels waar je kunt beginnen. Of word vakkenvuller of kassamedewerker bij een supermarkt in de binnenstad of net buiten het centrum. Ben je graag actief bezig? Dan kun je ook fietskoerier worden bij Thuisbezorgd, Velocity, Deliveroo of Uber Eats. Zo leer je meteen Nijmegen goed kennen.

Sales-organisaties

Als je graag op pad gaat en van een babbeltje houdt, dan is werken bij een sales-organisatie echt wat voor jou. Je leert bij dit soort organisaties veel over het sales vak en ook vinden zij jouw ontwikkeling belangrijk. Lijkt dit jou interessant? Kijk dan eens bij The Sales Unit en Pepperminds.

Uitzendbureaus en platformen

Soms is het lastig om een baan te vinden die bij jou past. Gelukkig zijn er diverse uitzendbureaus en online platformen om de zoektocht te starten. Zo laten YoungCapitalSUSA, De Nationale Vacaturebank en StudentJob het aanbod aan bijbanen voor studenten zien. Kun je bij de Raboud Universiteit ook al aan de slag als student. Wil je liever werken en feesten? Solliciteer dan bij SOLID.

Kom meer te weten - Over studeren in Nijmegen