12x lunchen en dineren met kinderen in Nijmegen

Lekker lunchen en dineren met de kids? Dat kan prima in Nijmegen! Wij hebben de beste lunchtentjes en restaurant voor je op een rij gezet. Eet smakelijk! 

1. Restaurant Wally

Hamburgers: het ultieme comfortfood. Hiervoor ga je met je kinderen naar Restaurant Wally aan de Hertogstraat. Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen zijn dol op deze heerlijke burgers! Alles komt uit de buurt, het vlees en de broodjes, de aardappels voor de friet: gemaakt van eerlijke ingrediënten, respect voor de omgeving en met het oog op de toekomst.

5. Arsenaal 1824 Grand Café en Restaurant

Midden in het centrum vind je Arsenaal 1824 Grand Café en Restaurant (Arsenaalpoort). Een horecabedrijf voor jong en oud: heerlijk genieten van lunch of diner!

6. Pannenkoekenboot Nijmegen

Lekker pannenkoeken eten en varen op de Waal bij Nijmegen. Dan hebben we het over Pannenkoekenboot Nijmegen aan de Waalkade. Er bevindt zich een ballenbak aan boord voor de kids en je kunt op de boot zoveel mogelijk pannenkoeken eten als je kunt. Dat wordt smullen!

7. Café LUX Nijmegen

Ook bij Café Lux (Mariënburg) staat er genoeg op de menukaart voor kinderen. Bijvoorbeeld een lekkere boterham met jam of appelstroop, een tosti of friet met bitterballen. Neem buiten op het terras plaats of binnen in het café-restaurant. Er is genoeg ruimte om te spelen op het Mariënburgplein voor de Mariënburgkapel. Tip: het filmhuis ligt erboven, dus er kan ook nog een filmpje meegepakt worden.

8. Blixem Eetcafé

Bij BliXem Eetcafé aan de Groesbeekseweg zit de echte kracht ‘m in de mensen, met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, die er werken. Binnen vinden de kinderen een leuke spelletjeskast en kunnen de dagschotels als kindermenu besteld worden.

9. 't Hoogstraatje Pannenkoekenrestaurant

Zoet of hartig: voor heerlijke pannenkoeken bezoek je met de kids ’t Hoogstraatje Pannenkoekenrestaurant aan de Hoogstraat. Maar je kunt er ook terecht voor poffertjes, lunch of een goed kopje koffie.

10. Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent

Lekker uit eten met je kinderen doe je bij Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent (Hertog Eduardplein) dankzij het Wereldeters kindermenu. Speciaal voor de jongste gasten van Van der Valk samengesteld. Kinderen worden met deze avontuurlijke en verantwoorde gerechten uitgedaagd om eens wat anders te eten dan de traditionele kindermenu’s. Samen met ‘Timo Toekan’ gaan de kids op reis naar landen als Hawaï, Zweden, Zuid-Afrika, China, Italië en natuurlijk Nederland! Klik hier om de Wereldeters kindermenukaart alvast te bekijken.

11. Stroom Lent

In het sfeervolle gebouw van Stroom Lent in het Vossenpeltselaan kun je gezellig ontbijten, lunchen en dineren. Er is een speciale kinderkaart waar lekkere gerechten op staan als pasta met tomatensaus, een gebakken visje en pizza margherita. In de binnenruimtes en op de buitenterrassen voelen jong en oud zich thuis. 

12. In de Kazerne

In de Kazerne (Molenveldlaan): een prachtig oud kazernecomplex waar je een gezellige huiskamer voor familie vindt. Binnen is er een hoekje met speelgoed waar je kinderen lekker kunnen spelen. Ook kunnen ze aan tafel lekker kleuren. Daarnaast kun je heerlijk vertoeven op het ruime terras waar kinderen zich kunnen vermaken met buitenspeelgoed (o.a. voetbal, tafeltennis en andere buitenspellen).

Dit vind je misschien ook leuk...