Activiteiten voor groepen

Op zoek naar leuke uitjes voor groepen? Kom dan naar Nijmegen! Terrasje pakken, ontsnappen uit een escape room, lasergamen of met z'n allen naar een festival. Met een groep heb je al snel een gezellige dag in Nijmegen. 

Binnen groepsuitjes

Zin in wat actiefs? Kies dan voor een potje lasergame bij LaserQuest. Of ga naar EnjoyVR waar je met z'n alle kunt balanceren op 50m hoogte tussen de wolkenkrabbers, diepzeeduiken of over een Formule-1 parcours racen. 

Wat ook altijd aanslaat is een avondje bowlen, ga hiervoor naar Olround. Op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond is het hier zelfs een feestje! Zij hebben dan een spectaculaire licht- en geluidshow én lichtgevende pins. Zeker een bezoekje waard!

Hersenen laten kraken

Nijmegen heeft veel leuke en spannende escape rooms. Zowel voor volwassenen als kinderen, kleine en grote groepen. Het gaat bij een escape room om presteren onder tijdsdruk, samenwerken, communiceren. Oftewel een intensief en uitdagend uurtje waar je als vriendengroep, collega's of familie alleen maar sterker uitkomt! Kies een escape room die bij jullie past.

Maar er is meer

Ga poolen bij Café Pool ofHouse of Billiards, darten, schaaten bij Triavium, boulderen bij Grip Nijmegen of springen bij Jumpsquare. Maak je eigen bonbons bij een workshop van Chocobreak, leer dansen bij Danscentrum Vermeulen of wordt allemaal chef-BBQ door Black & Blue

Buiten groepsuitjes

Met lekker weer kun je natuurlijk ook een groepsactiviteit in de buitenlucht doen! Wat dacht je van een middag suppen op de Spiegelwaal? Ontdek Nijmegen vanuit een ander perspectief en bekijk het aanbod bij SUP & SURF Nijmegen. Een andere leuke en sportieve activiteit om te doen is padel. Dat kan bij Padel Club Nijmegen of My PadelClub Nijmegen! Wil je echt helemaal in de natuur duiken en ben je niet bang om vieze handen te krijgen? Volg dan de workshop ecologisch moestuinieren in de pluktuin van Gelukkige Groentes! Bij dit uitje tover je samen een stuk grond over tot moestuin. Het is mogelijk om het uitje te boeken inclusief een heerlijke lunch met verse groentes. 

Gelukkige Groentes

Borrelen in een café of op het terras

Wist je dat Nijmegen de grootste terrasdichtheid van Nederland heeft? Genoeg plek om samen een biertje, gin-tonic of virgin cocktail drinken! Lekker lang terrassen kan op het Koningsplein, bijvoorbeeld bij Café De Opera of Freddy's Beerkitchen, of bij de cafés op de Grote Markt en aan het Faberplein. Borrelen in huiskamer sfeer doe je bij Café Wunderkammer. Bij Café Samson en de Tempelier kun je borrelen tot in de late uurtjes. Meer leuke cafés ontdek je hier

Bier- of wijnproeverij

Leer de Nijmeegse speciaalbieren kennen en ga voor een rondleiding bij Oersoep en sluit deze af met een bierproeverij bij Stoom beer & food. Of ga naar Restaurant de Hemel waar je een proeverij hebt van Stadsbrouwerij de Hemel. Ook Café van Ouds en 't Zottelemmeke bieden bierproeverijen aan. Zijn jullie niet van het bier maar van wijn? Dan moeten jullie naar Pinot, Wijn bij Arentz of Lebowski

 

Dansen tot in de late uurtjes

Samen de dansvloer op? De meeste plekken om te stappen vind je in en rondom de Molenstraat, maar ook elders in de binnenstad zijn er genoeg leuke cafés en bars. Zo kan je van woensdag t/m zaterdag bij Café Dollars terecht voor livemuziek en roze stappen doe je bij De Regenboog. Bij Roxy's Karaokebar kan je samen met je groep heerlijk een avond meezingen.

Voor de echte nachtbrakers worden in Merleyn, Vasim, Doornroosje, en Brebl regelmatig leuke nachtelijke feestjes georganiseerd. Of jullie nu van techno, funk, hardcore of jazz houden. Er is voor iedereen wat wils. 

Cultuur snuiven

Nijmegen staat bekend als cultuurstad, dus een cultureel uitje mag zeker niet ontbreken als groepsactiviteit. Neem een bezoek aan een museum, ga naar een voorstelling of kies een concert uit dat bij jullie past. 

Ontdek Nijmegen

Nog nooit in Nijmegen geweest of wil je Nijmegen nog beter leren kennen? Dan kun je samen een mooie stadswandeling maken. Zonder water is er geen Nijmegen, dus een roeiuitje is ook zeker een aanrader. 

Arrangementen

Heb je geen zin in speurwerk, maar wil je gewoon een totaal arrangement voor de groep? Daarvoor ben je bij DoeNijmegen op het juiste adres. 

Met z'n allen naar een festival - Muziekfestivals, bierfestivals, foodtruckfestivals...

5x escape rooms in Nijmegen

Een escaperoom is een activiteit waarbij je samen met je partner in crime, of een grotere groep in een ruimte wordt geplaatst. Aan de hand van puzzels, opdrachten en raadsels moet je snel een uitweg zien te vinden. Op 5 plekken in Nijmegen kun je zo'n spannend groepsuitje plannen!

5 x escape rooms