Werken & ondernemen in Nijmegen

Nijmegen is een stad die zich profileert als wereldwijde topspeler bij het oplossen van maatschappelijke issues en vraagstukken. Met haar significante positie in de Health & High Tech sector behoort Nijmegen tot de internationale top als het gaat om het verbeteren van de kwaliteit van leven, de gezondheidszorg en het ontwikkelen van hoogwaardige technologie voor diverse maatschappelijke toepassingen.

Thema's - Focus op maatschappelijke vraagstukken

Lifeport

Lifeport is het innovatienetwerk van de regio Nijmegen - Arnhem - Wageningen dat op gebied van Food, Health, Hightech, Energy en de cross-overs ertussen tot slimme oplossingen komt voor een beter, gezonder en duurzamer leven voor de huidige en toekomstige generaties. Altijd met het oog op het menselijke aspect.

Vacatures

Ben je op zoek naar een uitdagende functie bij een internationaal en innovatief bedrijf in de regio Nijmegen - Arnhem - Wageningen? Bekijk dan hier het vacature overzicht van bedrijven in de food, health, high tech en energy business.

Lees meer

Bekijk de innovaties uit het Rijk van Nijmegen

Wist je dat in het Rijk van Nijmegen een medicijn tegen borstkanker is bedacht en ontwikkeld? Of dat hier de nieuwe suikerloze ketchup van Heinz wordt gemaakt? En dat de chip van NXP, die in elke mobiele telefoon op de wereld zit, in het Rijk van Nijmegen is bedacht? POP’HUB is een winkel waar alle innovaties uit het Rijk van Nijmegen worden getoond.

Lees meer

Tips & verhalen - Over werken & ondernemen in Nijmegen