11x kerstmenu's bij de Nijmeegse horeca

Niet iedereen heeft tijd of zin om uren in de keuken te staan en een kerstmenu te bereiden. Gelukkig heeft de Nijmeegse horeca dat we! Dus geniet van een heerlijk kerstdiner bij een van deze restaurants nu het weer kan.

Heb je een tip? Mail onze redactie. 

1. In de Kazerne

In de Kazerne ontlast je graag en verzorgt ook dit jaar een heerlijke kerstbrunch en luxe 5-gangen kerstdiner. Hertenbiefstuk, pastinaak-truffel soep, prosecco spoom… Begin je al te watertanden? Bekijk het hele menu hier.

2. Restaurant Tante Koosje

Maak er samen weer een heerlijke kerst van bij Restaurant Tante Koosje! Wat dacht je bijvoorbeeld van een kabeljauw filet uit de oven of een gepofte knolselderijsteak als hoofdgeerecht? Reserveren kan enkel telefonisch via 024-3222750.

3. De Meesterproef

Vier een feestelijke borrel en/of diner in De Winterkas van De Meesterproef! Het terras is in samenwerking met Make My Day omgetoverd tot een stijlvolle kas die één en al gezelligheid en warmte uitstraalt. Bekijk de arrangementen en reserveer direct jouw winters feestje hier

4. Toon

Kerst met Toon! Ze maken het even feestelijk als altijd. Naast de Christmas High Cocktail op kerstavond, serveren ze op 1e en 2e kerstdag een heerlijk diner. Reserveren kan hier.

5. Eetcafé Goed Volk

Op kerstavond en eerste kerstdag kun je bij Eetcafé Goed Volk vanaf 17.00 uur terecht voor een feestelijk 4-gangenmenu. Bekijk het menu en reserveer hier.

9. Ultimo

Beviel een take away kerstmenu de afgelopen jaren wel? Neem dan eens een kijkje op de site van Ultimo. Dit jaar bieden ze een aantal kerstmenu’s aan op 24 december. Nog wat simpele handelingen thuis en je bent klaar!

10. Restaurant Valdin

Bij Restaurant Valdin geniet je van een ‘All Inclusive Kerstdiner’ op eerste en tweede kerstdag. Ook bieden ze een kerstbrunch aan. Neem gauw een kijkje op de menukaarten!

11. Restaurant Ivory

Zowel voor lunch als diner kun je deze kerst terecht bij Restaurant Ivory! Geniet onder andere van overheerlijke zeebaars, gerookte rib-eye en aardpeer. Reserveer je tafel hier.

Dit vind je misschien ook leuk...