Lekker eten & drinken

Pak een stoel en schuif aan! Met het uitgebreide aanbod aan restaurants in Nijmegen vind je er altijd wel een naar jouw smaak. Van wereldkeuken tot streekgerecht, er is keuze zat. En natuurlijk: ook voor een goede kop koffie of hemels speciaalbiertje lopen we hier niet weg. In Nijmegen kun je onder andere terecht voor:

  • gezellige lunchrooms 
  • betaalbare eetcafés
  • vroege ontbijttentjes
  • smaakvolle restaurants 
  • sfeervolle kroegen

Ontbijt

Ben je op zoek naar een leuke plek om te ontbijten? Dan ben je in Nijmegen op de juiste plek! Het centrum van Nijmegen bevat stoere, gezellige, vriendelijke en mooie plekjes om te ontbijten. Om heerlijk in de ochtend een boekje te lezen, je shopdag te beginnen, bij te komen van een stapavond of om gewoon gezellig met je vrienden of familie bij te kletsen. 

Ontbijtplekken in Nijmegen

Lunch

Het aantal lunchrooms in Nijmegen is zeker niet op een hand te tellen. In elke straat in de binnenstad kun je een plekje uitzoeken om even uit te rusten met een heerlijke lunch erbij. Je kunt van alles halen: lekkere belegde broodjes, tosti’s, yoghurt of salades. Daarnaast zijn er ook lunchrooms waar je een smoothie kunt halen of je kiest voor een taartje als lunch. Het kan allemaal.

Alle lunchrooms van Nijmegen

Uit eten

Nijmegen heeft een gevarieerd aanbod van restaurants om lekker te eten en drinken. Ben je op zoek naar dat ene restaurant in Nijmegen met de meest gedurfde kaart, de mooiste inrichting en ligging of met de aardigste bediening? Bekijk dan snel het overzicht van de beste eetgelegenheden van Nijmegen. Uit eten in Nijmegen is een ware belevenis!

Dineren in Nijmegen

Bourgondisch genieten - Wat vind jij lekker?