Lekker eten & drinken

Pak een stoel en schuif aan! Met het uitgebreide aanbod aan restaurants in Nijmegen vind je er altijd wel eentje om uit eten te gaan. Van wereldkeuken tot streekgerecht, er is keuze zat. En natuurlijk: ook voor een goede kop koffie of hemels speciaalbiertje zit je hier goed. In Nijmegen kun je onder andere terecht voor: gezellige lunchrooms, betaalbare eetcafés, vroege ontbijttentjes, smaakvolle restaurants en sfeervolle kroegen. 

Start met een ontbijt

Ben je op zoek naar een leuke locatie om te ontbijten? Dan ben je in Nijmegen in de juiste stad! Om heerlijk in de ochtend een boek te lezen, je shopdag te beginnen, bij te komen van een stapavond of om gewoon gezellig met je vrienden of familie bij te kletsen. Nijmegen heeft genoeg gezellige, stoere en mooie locaties voor een heerlijk ontbijt! 

Ontbijtplekken in Nijmegen

Kom lunchen

Het aantal lunchrooms in Nijmegen is zeker niet op een hand te tellen. In elke straat in de binnenstad kun je een plekje uitzoeken om even uit te rusten met een heerlijke lunch. Je kunt van alles halen: lekkere belegde broodjes, tosti’s, yoghurt of salades. Daarnaast zijn er genoeg lunchrooms waar je een smoothie kunt halen of je kiest voor een taartje als lunch. Het kan en mag allemaal! 

Lunchrooms in Nijmegen

Ga gezellig uit eten

Nijmegen heeft een gevarieerd aanbod van restaurants om lekker te uit eten en drinken. Ben je op zoek naar dat ene restaurant in Nijmegen met de meest gedurfde kaart, de mooiste inrichting en ligging of met de aardigste bediening? Bekijk dan snel het overzicht van de eetgelegenheden in Nijmegen. 

Dineren in Nijmegen

Borrel tot in de late uurtjes

Na het uit eten kun je plaatsnemen op het terras in Nijmegen. Wist je dat Nijmegen de grootste terrasdichtheid van Nederland heeft? Genoeg plek om in het zonnetje een drankje te drinken. Ook als het regent, biedt de stad veel knusse en warme cafés om urenlang te borrelen. Met een drankje in jouw hand kijkend naar de Waal of over de hele stad. Van een bierproeverij tot aan alcoholvrije cocktails drinken. Plan snel je bezoek!

Cafés in Nijmegen

Geen inspiratie? - Bekijk onze tips

Bourgondisch genieten - Wat vind jij lekker?