7x romantisch dineren in Nijmegen

Romantisch uit eten tijdens Valentijnsdag, dat willen we stiekem toch allemaal? Dus 14 februari is de dag dat je samen met je geliefde heerlijk uit eten kunt gaan. Zin in pizza, vis, Franse keuken of gerechtjes delen? Wij geven jou 7 tips om romantisch te dineren in Nijmegen! 

1. Bistro de Bok

In de Betouwstraat (nummer 14) zit een nostalgisch en knus restaurantje; Bistro de Bok. Je kunt hier kiezen voor vlees, vis, vegetarische en wildgerechten. Door het heerlijke houtskool gegrilde vlees, de buitengewone service en de gezellige ambiance is Bistro de Bok zeker een aanrader tijdens Valentijnsdag! 

2. MikMak

Zin in 'sharing dinig' tijdens Valentijnsdag? Dan kun je naar Eetbar MikMak! Samen bestel je meerdere kleine gerechten om te delen. Wat zij zeggen is waar: We mikken op die fijne samaken uit diverse straten van de wereld.

3. Regent

Zin een de klassieke Franse keuken? Dan is Regent zeker wat voor jullie. Je kunt Regent vinden aan de rand van het centrum van Nijmegen (Hertogstraat 71). De ambiance is ontspannen, de drempel laag en de wijnkaart uitgebreid. Kom en laat je verrassen! 

4. Parkzicht 

Gelegen aan het Kelfkensbos, tegenover het historische Valkhofpark, ligt restaurant Parkzicht. Elke maand een nieuwe menukaart met verrassende recepten. Wat zal het tijdens Valentijnsdag zijn... daar kom je maar op één manier achter. 

5. Desem

Bij Desem maken ze deeg, traag deeg. Zijn jij en jouw partner echte pizzaliefhebbers? Dan deze zeker een bezoekje tijdens Valentijnsdag waard. Met hun houtoven maken ze heerlijke pizza’s! 

6. Why not 

Why not? Dat is de vraag die je jezelf kunt stellen. In de keuken hebben zij een Josper Grill, een Spaanse authentieke houtskool oven. Deze oven vormt de rode draad van hun menukaart. Waarom niet een keer proberen met jouw geliefde? 

7. Nibbles 

Voor hapjes uit de mediteriaane keuken kun je bij Nibbles terecht. Van Spanje tot Egypte, van pinxtos tot ceviche, van vlees tot vis. Voor iedereen wat wils. 

Dit vind je misschien ook leuk