Shoppen in Nijmegen

Een dagje winkelen in Nijmegen voelt als een dagje uit. Nijmegen heeft een enorme diversiteit aan winkels: tweedehands of spiksplinternieuw, speciaalzaak of keten. Op deze site vind je de leukste plekjes, handige tips en praktische info, zoals openingstijden en bereikbaarheid. Laat je verrassen en kom lekker shoppen in Nijmegen.

Winkelen in Nijmegen

Het aantal kledingwinkels is niet op een hand te tellen, maar we hebben een mooi overzicht van diverse kledingzaken in Nijmegen. Of het nu gaat om damesmode, sportwinkels of herenmode, Nijmegen heeft het allemaal. Je outfit maak je af met een leuk paar schoenen of tas en hiervoor kun je naar een van de vele schoenenwinkels en tassenwinkels. Als je meer van vintage houdt, kun je goed slagen een van de tweedehandswinkels. Waar je naast leuke tweedehandskleding ook woonaccessoires kunt vinden.

Ben je juist op zoek naar een heel nieuw interieur? Dan kun je het beste naar een van de woonwinkels. En wat is nu leuker dan een mooi boeket voor in huis? Dat haal je bij een van de bloemisten in Nijmegen. 

Ben je helemaal gek van de nieuwste elektronische snufjes? Ga dan naar een van de elektronicawinkels in Nijmegen. Naast de winkels met alles voor in huis, zijn er ook diverse elektronicazaken met een specialisme zoals fotografie en muziek. Wil je graag een nieuwe computer, laptop of tablet? Bekijk dan het overzicht van alle computerwinkels.

Voor de literatuurliefhebbers moet je zeker naar Nijmegen, want hier komen de verhalen tot leven! Naast het aanbod van boekenwinkels worden er ook diverse literaire festivals georganiseerd. 

Je kunt heerlijk shoppen met je kinderen in Nijmegen. Naast leuke kindermode heeft Nijmegen ook een aantal speelgoedwinkels, waar je de tofste spelletjes, knuffels, barbies of muziek instrumenten koopt. 

De beste winkels - voor jou op een rijtje

Nijmeegse producten

De oudste stad van Nederland heeft zoveel moois te bieden! Maar wist je dat je de stad ook een beetje in huis kunt halen? Wat dacht je van Nijmeegse biertjes, een poster van het centrum of een kookboek met recepten van jouw favoriete restaurants en cafés.

Bekijk de Nijmeegse producten hier

Eten & drinken in Nijmegen

Nijmegen heeft naast een groot aanbod van winkels ook veel leuke locaties waar je heerlijk kunt tafelen. Je vindt op bijna elke hoek van de straat en op elk plein wel een eettentje. Wil je meer informatie? Kijk snel verder:

Eten en drinken

Check voor je vertrekt de drukteradar

Wil jij Nijmegen ontspannen beleven en de drukte vermijden?
Op onderstaande kaart zie je meer dan 200 locaties in Gelderland of het er druk (rood)gezellig druk (geel) of rustig (groen) is. Deze data is betrouwbaar en actueel door het gebruik van digitale databronnen, geheel AVG-proof. Zo check je dus eenvoudig of je veilig kunt recreëren op de plek waar jij naartoe wilt en vind je alternatieven voor een ander moment of een andere locatie. Wie weet ontdek je door de drukteradar nog nieuwe plekken! Check voor je vertrekt dus de drukteradar.

Bekijk onze agenda - Wat is er binnenkort te doen