Activiteiten voor jongeren

In Nijmegen is er genoeg te doen voor jongeren. Er worden wekelijks activiteiten georganiseerd en vooral in de zomer zit het bomvol met sportactiviteiten, cultuurevents en natuurlijk de zomertour. Jongeren hoeven zich geen zorgen te maken dat zij zich in het weekend, doordeweeks of tijdens een vakantie vervelen. Ontmoet elkaar in Nijmegen! 

 

Bedenk je eigen activiteit

Ben jij tussen de 12 en 27 jaar oud? En heb jij altijd al een Mario Kart toernooi, een Spoken Word workshop, een muziekfestival, of een cursus vloggen willen organiseren? Of heb je een ander leuk, creatief idee wat je graag wil uitvoeren, voor én door jongeren? Dan is Young Vibes the place to be!

Young Vibes is een programma waarbij jongeren tussen de 12 en 27 jaar oud de kans krijgen om in 2021 een evenement of activiteit te organiseren met behulp van geld van de gemeente Nijmegen. Na anderhalf jaar vooral elkaar zien op afstand, wordt het hoog tijd dat we elkaar weer gaan ontmoeten.

Meld jouw idee nu vrijblijvend aan via de ideeën box. Heb je al een heel plan uitgedacht? Vul dan het aanvraagformulier in.

Zomertour

Veel mensen blijven thuis dit jaar. Maar er is geen reden om je te vervelen. Want de kinder- en jongerenwerkers van Bindkracht10 trekken de wijk in met allemaal toffe sport, spel en ontmoetingsactiviteiten. Samen met de buurtsportcoaches van de gemeente Nijmegen, de crew van On the Block van de Lindenberg, de mensen van On the Move zorgen ze voor een vakantievibe in eigen wijk.

Lees verder

Nieuws en verhalen voor en van jongeren

Waar kun je terecht?

In Nijmegen worden allemaal activiteiten voor jongeren georganiseerd. Grote activiteiten voor iedereen toegankelijk, maar ook in kleine knusse in de wijken. Hier zitten allerlei verschillende soorten organisaties achter, die jij zelf kunt benaderen of opzoeken. Benieuwd welke? 

Bekijk hier de organisaties

Zin in een uitje?

Wil je iets bijleren?

De Lindenberg biedt allerlei leuke cursussen aan. Leer de technieken van tekenen en schilderen. Of duik in de wereld van technologie of muziek. De Lindenberg biedt namelijk zoveel leuke cursussen aan dat jij van alles kunt bijleren. Bekijk het aanbod op www.delindenberg.com/cursussen.