Activiteiten voor jongeren

In Nijmegen is er genoeg te doen voor jongeren. Er worden wekelijks activiteiten georganiseerd en vooral in de zomer zit het bomvol met sportactiviteiten, cultuurevents en natuurlijk de zomertour. Jongeren hoeven zich geen zorgen te maken dat zij zich in het weekend, doordeweeks of tijdens een vakantie vervelen. Ontmoet elkaar in Nijmegen! 

Zin in een uitje?

Nieuws en verhalen voor en van jongeren

Leuke dingen om te doen voor jongeren - Lees de tips per stadsdeel

Waar kun je terecht?

In Nijmegen worden allemaal activiteiten voor jongeren georganiseerd. Grote activiteiten voor iedereen toegankelijk, maar ook in kleine knusse in de wijken. Hier zitten allerlei verschillende soorten organisaties achter, die jij zelf kunt benaderen of opzoeken. Benieuwd welke? 

Bekijk hier de organisaties

Uitgaan met je studiegenoten

De nachten in Nijmegen zijn lang, de terrassen zijn groot, de kroegen staan vol. Oftewel een heerlijke stad om uit te gaan. Of je nu met je studiegenoten, vrienden uit je eigen dorp of je familie wil stappen in Nijmegen. Je hebt gegarandeerd een leuke avond.

Lees meer

Wil je iets bijleren?

De Lindenberg biedt allerlei leuke cursussen aan. Leer de technieken van tekenen en schilderen. Of duik in de wereld van technologie of muziek. De Lindenberg biedt namelijk zoveel leuke cursussen aan dat jij van alles kunt bijleren. Bekijk het aanbod op www.delindenberg.com/cursussen.