Pasen

Wat te doen met Pasen 2022? Zondag 17 april en maandag 18 april is het alweer zover! Samen genieten van een paasbrunch, maar eerst nog even de paaseieren in de tuin zoeken en ze vervolgens schilderen… Wij geven je dé tips!

Laatste update: 21 maart 2022

Paasactiviteiten met kinderen

Diertjes kijken, paaseitjes zoeken, spelen in een speeltuin, paasknutselen... Er zijn zoveel leuke ideeën wat paasactiviteiten met de kinderen betreft… en die activiteiten hebben we voor jou en je kids op een rijtje gezet. Alles voor ‘fant-egg-stic days’!

Bekijk de tips

Genieten van een heerlijk Paasmenu

Het hoogtepunt van het paasweekend is natuurlijk de tafel vol met broodjes, verse jus en eitjes bij het paasontbijt (of de paasbrunch voor de uitslapers). Gelukkig kunnen we hiervan weer lekker genieten bij vele Nijmeegse cafés, lunchrooms en restaurants. Wacht dacht je bijvoorbeeld van De HemelBrasserie 't Zotte Lemke of in de Kazerne? Hieronder hebben we nog meer tips voor je verzameld!

Bekijk meer

Koffie en wat lekkers

Kun jij de dag niet beginnen zonder een kop koffie? Ben je niet te genieten zonder een stevig bakkie pleur? Waar we vorig jaar de coffee's to-go nog promootte, kunnen we nu weer genieten van een koffietje (met een lekker stuk taart, cake of broodje) op het terras! Deze lekkerste koffietjes in Nijmegen hebben we voor je op een rij gezet! 

Bekijk meer

Maak een ommetje

Ontdek de mooiste plekjes van Nijmegen door een stadswandeling of ommetje te maken in de binnenstad of door diverse Nijmeegse wijken. De oude stad ademt een jonge, zuidelijke en gemoedelijke sfeer uit. Als je oog hebt voor het verleden, kun je ruimschoots genieten van de rijke afwisseling aan cultuurhistorie die Nijmegen te bieden heeft. Veel wandelplezier!

Bekijk meer

Dit vind je misschien ook leuk...