Paasontbijt voor thuis

Het hoogtepunt van het paasweekend is natuurlijk de tafel vol met broodjes, verse jus en eitjes bij het paasontbijt (of de paasbrunch voor de uitslapers). Gelukkig hoeft daar niet veel aan te veranderen in deze tijd! Veel Nijmeegse cafés, lunchrooms en restaurants stellen met liefde een ontbijtje of brunch voor je samen. Haal 'm op of laat het bezorgen en roep iedereen snel aan tafel. 

© -

Bestel een heerlijk ontbijt

Het is ochtend en je hebt zin in een heerlijk ontbijt. Normaal loop je dan richting de binnenstad en neem je plaats aan een tafeltje. Helaas kan dit nog steeds niet. Gelukkig zijn er wél genoeg plekjes waar je ontbijtjes kunt afhalen! Wij geven jou de tips.

Bekijk meer
© PUCK specialty coffee

Koffie to go en wat lekkers

Kun jij de dag niet beginnen zonder een kop koffie? Ben je niet te genieten zonder een stevig bakkie pleur? Of wil jij de lokale horeca steunen? We hebben de lekkerste coffee's to-go in Nijmegen gevonden en voor je op een rij gezet! Op de meeste locaties scoor je ook nog eens een lekker stuk taart, cake of een broodje.  Een koffie to go en wat lekkers in de hand is de ideale manier om een rondje door de stad te wandelen. 

Bekijk meer
© Wilger Brevoord

Maak een ommetje

Ontdek de mooiste plekjes van Nijmegen door een stadswandeling of ommetje te maken in de binnenstad of door diverse Nijmeegse wijken. De oude stad ademt een jonge, zuidelijke en gemoedelijke sfeer uit. Als je oog hebt voor het verleden, kun je ruimschoots genieten van de rijke afwisseling aan cultuurhistorie die Nijmegen te bieden heeft. Veel wandelplezier!

Bekijk meer

Dit vind je misschien ook leuk: