Pasen in Nijmegen

Wat te doen met Pasen 2024? Zondag 31 maart en maandag 1 april is het alweer zover! Samen genieten van een paasbrunch, maar eerst nog even de paaseieren in de tuin zoeken en ze vervolgens schilderen… Wij geven je dé tips!

Laatste update: 12 maart 2024

Paasactiviteiten met kinderen

Diertjes kijken, paaseitjes zoeken, spelen in een speeltuin, paasknutselen... Er zijn zoveel leuke ideeën wat paasactiviteiten met de kinderen betreft… en die activiteiten hebben we voor jou en je kids op een rijtje gezet. Alles voor ‘fant-egg-stic days’!

Bekijk de tips

Een heerlijk Paasmenu

Het hoogtepunt van het Paasweekend is natuurlijk de tafel vol met broodjes, verse jus en eitjes bij het Paasontbijt (of de Paasbrunch voor de uitslapers). Thuis of bij een van de vele Nijmeegse cafés, lunchrooms en restaurants. We hebben dé tips van 2024 voor je verzameld!

Lees verder!

Erop uit tijdens Pasen - Er is genoeg te doen

Lentekriebels

De kou en regen neemt af en maakt plaats voor de eerste bloemen, knoppen en blaadjes aan de bomen: de lente is hier! Niets heerlijkers dan de zon weer op je gezicht voelen na een lange winter. En waar vier je de lente beter dan in Nijmegen? Geniet van wat Nijmegen te bieden heeft in het bloeiende seizoen!

Lente in Nijmegen