Pasen

Wat te doen met Pasen 2021? Zondag 4 april en maandag 5 april is het alweer zover! Gelukkig kunnen de typische paasactiviteiten die bij het feest horen nog altijd doorgaan. Samen genieten van een paasbrunch, maar eerst nog even de paaseieren in de tuin zoeken en ze vervolgens schilderen… Wij geven je dé tips!

Laatste update: 29 maart 2021

Paasactiviteiten met kinderen

Diertjes kijken, paaseitjes zoeken, spelen in een speeltuin, avondje LUX vanuit huis, paasknutselen... Er zijn zoveel leuke ideeën wat paasactiviteiten met de kinderen betreft… en die activiteiten hebben we voor jou en je kids op een rijtje gezet. Alles voor ‘fant-egg-stic days’!

Bekijk de tips

Bestel een heerlijk Paasmenu

Het hoogtepunt van het paasweekend is natuurlijk de tafel vol met broodjes, verse jus en eitjes bij het paasontbijt (of de paasbrunch voor de uitslapers). Gelukkig hoeft daar niet veel aan te veranderen in deze tijd! Veel Nijmeegse cafés, lunchrooms en restaurants stellen met liefde een ontbijtje of brunch voor je samen. Haal 'm op of laat het bezorgen en roep iedereen snel aan tafel.

Bekijk meer

Koffie to go en wat lekkers

Kun jij de dag niet beginnen zonder een kop koffie? Ben je niet te genieten zonder een stevig bakkie pleur? Of wil jij de lokale horeca steunen? We hebben de lekkerste coffee's to-go in Nijmegen gevonden en voor je op een rij gezet! Op de meeste locaties scoor je ook nog eens een lekker stuk taart, cake of een broodje.  Een koffie to go en wat lekkers in de hand is de ideale manier om een rondje door de stad te wandelen. 

Bekijk meer

Maak een ommetje

Ontdek de mooiste plekjes van Nijmegen door een stadswandeling of ommetje te maken in de binnenstad of door diverse Nijmeegse wijken. De oude stad ademt een jonge, zuidelijke en gemoedelijke sfeer uit. Als je oog hebt voor het verleden, kun je ruimschoots genieten van de rijke afwisseling aan cultuurhistorie die Nijmegen te bieden heeft. Veel wandelplezier!

Bekijk meer

Dit vind je misschien ook leuk: