9x Chinese restaurants in Nijmegen

Wie geniet er nou niet van Chinees dineren? De Chinese keuken is zo uitgebreid, hier kun je nooit genoeg van krijgen. Babi pangang, pekingeend, Tjap Tjoy en nog zo veel meer! Deze Chinese restaurants in Nijmegen hebben het allemaal:

1. China Delight

Het Chinese restaurant China Delight vind je in de Hertogstraat. Hier kies je volledig uit waar je zelf zin in hebt, want hier is een lopend buffet. Het restaurant is bekend om de gastvrijheid en in grote variëteit in heerlijke Oosterse gerechten.

2. De Roos

Het Chinees-Indisch restaurant De Roos is al meer dan 40 jaar een begrip in Nijmegen. Een avondje heerlijk Aziatisch dineren doe je hier. De chef-koks zullen je niet teleurstellen! Ook voor afhalen en catering kun je bij De Roos, te vinden in het Binnenhof, terecht.

3. IWAN

In de St. Annastraat vind je het Chinees, Indisch en Surinaams restaurant IWAN. Je hebt hier zowel een afhaalmenu als een keuzemenu. In het keuzemenu vind je gerechten zoals Babi Pangang, Tjap Tjoy met kip en Gon Bao garnalen. Ook bieden zij cateringservice bij jou thuis vanaf 15 personen. Zij stellen hierbij een menu op aan de hand van jouw wensen. De cateringmenu’s zijn er al vanaf €10,- per persoon.

4. Restaurant Peking

Restaurant Peking is een Chinees-Indisch restaurant in het centrum van Nijmegen. Het restaurant is in een Oosterse stijl ingericht. Dat zorgt voor de échte Oosterse sfeer. Ze bereiden hier al tientallen jaren heerlijke Aziatische gerechten. Op zoek naar een plek waar je zowel Chinese als Indische, Thaise of Kantonese gerechten kunt eten? Dan zit je bij Restaurant Peking goed. Ze bieden ook de mogelijkheid om af te halen. Dan kun je ook thuis genieten van de heerlijke gerechten!

8. Orient Plaza

Orient Plaza bestaat al meer dan 30 jaar en is een begrip in Nijmegen. Onder het dak van Orient Plaza bevinden zich vier verschillende Oriëntaalse restaurants. Eén daarvan is restaurant Honyun. Volop genieten van de Chinese keuken doe je hier. In het uitgebreide Chinese/Kantonese menu vind je authentieke gerechten uit de keukens van Kanton, Peking, Szechuan en Shanghai. Bijvoorbeeld de pekingeend, één van de meest bekende Chinese gerechten. Maar ook de Kantonese zwaluwnestjes. Je wordt hier zeker verrast door de veelzijdige smaken!

9. Loong Sing

De menukaart van Loong Sing biedt een breed scala aan smaken van traditionele favorieten tot eigentijdse creaties waardoor er voor iedereen iets lekkers is. De authentieke en verrukkelijke gerechten zijn bereid met hoogwaardige en verse ingrediënten. Zin in een smaaksensatie? Breng dan dus zeker een bezoekje aan Loong Sing. 

Benieuwd naar meer restaurants in Nijmegen? Bekijk hier het aanbod.

Dit vind je misschien ook leuk...