Kopje koffie?

In het centrum van Nijmegen vind je gezellige cafés, kroegen, restaurants en natuurlijk diverse koffiebars. In onze binnenstad zijn de koffiebars tegenwoordig niet meer weg te denken. Daarom zijn er ook veel horecaspots waar je een kopje koffie kunt drinken.

Koffie in elke straat

In elke straat/hoek van de stad is er wel een koffiebar te vinden. Of je nu op de Grote Markt zit met je kopje koffie, Lange Hezelstraat, Koningsplein, Pauwelstraat, Ziekerstraat.. overal kan je een:

  • cappuccino
  • latte macchiato
  • chai latte
  • espresso
  • een lekkere koude ijskoffie in de zomer scoren!

Wist je dat je zelfs naast de Stevenskerk op de Sint Stevenskerkhof straat een bakje koffie kunt doen? Dit allen maakt de binnenstad een uitstekende plek om bij te kletsen met vrienden/familie/studiegenoten onder het genot van een koffie. 

Lunchen en koffie

Naast dat je in de leuke koffiebars een koffie kunt drinken, zijn er natuurlijk veel leuke lunchrooms of cafés. Dus bestel bij je koffie een lekker broodje, soepje of salade. Dit is de perfecte combinatie tijdens een gezellig dagje in de binnenstad.

Koffiebars

Hier alvast wat koffiebars of andere plek voor een koffie in Nijmegen: LUXBibliotheek MariënburgHotel CredibleHotel BlueDe VikingGuesthouse VertoefDoppio EspressoBackwerkBhalu, CrudoDekker v.d. Vegt en Borboleta. Natuurlijk zijn er nog vele plekken met lekkere koffie’s in Nijmegen. Kom gezellig langs en proef!

Vind hier jouw koffiebar