Koffie drinken in Nijmegen

In het centrum van Nijmegen vind je gezellige cafés, kroegen, restaurants en natuurlijk heel veel koffiebars. De koffietentjes zijn in onze binnenstad niet meer weg te denken! Bestel een kopje koffie met jouw collega, vriend(in) of een familielid en klets heerlijk bij. Of combineer een cappuccino met een taartje of verrukkelijke lunch. In Nijmegen kan het allemaal!

Koffie in elke straat

In elke straat/hoek van de stad is er wel een koffiebar te vinden. Of je nu op de Grote Markt zit met je kopje koffie, Lange Hezelstraat, Koningsplein, Pauwelstraat, Ziekerstraat.. overal kan je een: cappuccino, latte macchiato, chai latte, espresso of een lekkere koude ijskoffie in de zomer scoren!

Wist je dat je zelfs naast de Stevenskerk op de Sint Stevenskerkhof straat een bakkie kunt doen bij Philipse Koffie en Brocante? Zeker een bezoekje waard!

Koffiebars

Bij LUX kan je niet alleen naar een theatervoorstelling of film, ze hebben ook lekkere koffies! Of ga naast een boekje lenen een cappuccinio drinken bij Bibliotheek Mariënburg. Ook bij boekenwinkel Dekker v.d. Vegt hebben ze een leescafé waar je een koffie kunt bestellen met zelfgemaakte gebak.  

Op zoek naar leuke plekjes met een passie voor koffie? Ga naar Doppio EspressoKushiin, Gesha, PUCK of COFFEELAB.

 

Lunchen met een bakje koffie

Naast dat je in de leuke koffiebars een koffie kunt drinken, zijn er natuurlijk veel leuke lunchrooms en cafés waar je terecht kunt. Dus bestel bij je koffie een lekker broodje gezond, een gebakken eitje, soepje, salade of een drie-gangen menu.

Er zijn genoeg leuke locaties om heen te gaan! Wil je tips? Kijk eens bij: ZeezichtFika, BiesselsHotel BlueBackwerkBhalu, The Lobby en Borboleta. Kom gezellig langs en proef! 

 

 

16x koffie to go

Kun jij de dag niet beginnen zonder een kop koffie? Ben je niet te genieten zonder een stevig bakkie pleur? Of wil jij een nieuw koffietentje ontdekken? We hebben de lekkerste coffee's to-go in Nijmegen gevonden en voor je op een rij gezet!

Lees verder

Zin in iets anders? - Drink thee met wat lekkers, ga uit eten of borrelen in Nijmegen