High tea in Nijmegen

Ben jij een echte theeleut en op zoek naar de beste high tea locatie in Nijmegen? Nijmegen heeft veel gezellige locaties waar je heerlijk kunt genieten van een high tea. Scones, sandwiches, quiches en natuurlijk verschillende soorten thee horen bij een high tea. Ontdek de diversiteit van de high tea plekken!

High tea in de stad

Ben je op zoek naar een leuke locatie voor een high tea? Wij kunnen jou daarbij helpen! Van zoetige taartjes tot aan hartige versnaperingen. Met een kan thee, kun je bij Philipse Koffie & Brocante een gezellige locatie naast de Stevenskerk, prima vertoeven. Verscholen in de binnenstad, is het een heerlijke locatie om even de stad te ontvluchten! 

  Een bijzondere high tea in stoere, industriële ambiance, met een geweldig uitzicht over de Waal. De Meesterproef is gevestigd in de oude Honigfabriek: dé hotspot van Nijmegen! In deze unieke industriële omgeving worden uitgebreide etagères met zowel zoete als hartige hapjes, broodjes en natuurlijk de allerlekkerste thee geserveerd. 

  Voor een vega of vegan high tea moet je natuurlijk bij Tati zijn! De high tea bestaat uit belegde broodjes, zoetigheden en natuurlijk onbeperkt thee. Ook is het mogelijk om te genieten van een glutenvrije high tea of een high tea vrij van geraffineerde suikers!

  Bij De Hemel geniet je van een heerlijke high tea. Dat kan binnen, in De Commanderie van Sint Jan, of op hun ruime terras. Ze serveren een bijzondere combinatie van hartige en zoete hapjes, zoals scones, mini macarons, hartige quiche en sandwiches. Ze hebben verschillende theesoorten die je kan proeven bij de Hemelse high tea. 

  't Sfeerhuys bij de Looimolen heeft een high-teaplank met een huisgemaakte zoete proeverij, broodjes, scones, een soepje en thee. En dat allemaal op een prachtige locatie. 

   

  Combineer je high tea - met een: dagje shoppen, museum bezoeken of film