Expat Life in Nijmegen

In de serie "Expat Life in Nijmegen" vertellen expats over hun leven in de oudste stad van Nederland. Hoe zijn ze hier terechtgekomen? Wat doen ze hier in het dagelijks leven en wat vinden ze van de stad en haar omgeving?

40 resultaten

Start in Nijmegen

Nijmegen heeft veel te bieden op het gebied van studeren, werken en ondernemen. De oudste stad van Nederland is ook een van de grootste studentensteden van het land. De stad profileert zich als een toonaangevende wereldspeler in het oplossen van maatschappelijke vraagstukken en problemen. Met haar belangrijke positie in de Health & High Tech sector behoort Nijmegen tot de internationale top als het gaat om verbetering van de kwaliteit van leven, gezondheidszorg en de ontwikkeling van hoogwaardige technologie voor diverse maatschappelijke toepassingen.

Nieuw in Nijmegen?

Het deskundige team van het Lifeport Welcome Center begeleidt iedereen die naar de regio Arnhem-Nijmegen verhuist om deel uit te maken van het Lifeport innovatienetwerk. Onze deskundige medewerkers kunnen je helpen bij het hele verhuisproces. We bieden in-house one-stop-shop diensten voor overheidsprocedures, maar ook verschillende programma's die ondersteuning bieden op juridisch, professioneel, familiaal, sociaal en ander gebied in dit proces. Er worden ook speciale evenementen en cursussen georganiseerd om je te helpen de verschillende aspecten van wonen en werken in Nederland te begrijpen.

Lees meer