10x tapas eten in Nijmegen

Gezellig genieten van een avondje tapas eten met vrienden, familie of collega’s? Wij hebben de leukste tapasrestaurants in Nijmegen hieronder voor je uitgezocht. Eet smakelijk!

1. Casa Valencia

Bij Casa Valencia aan de Pauwelstraat geniet je van heerlijke traditionele tapas en dranken in een authentieke Spaanse sfeer. Het restaurant haalt inspiratie uit de Spaanse stad Valencia met zijn prachtige oude binnenstad, kleine gemoedelijke barretjes en heerlijke kleine gerechtjes. Maar Valencia ligt ook aan zee, met fijne strandzaken waar al het mooie uit de zee aan tafel met elkaar wordt gedeeld. Deze Spaanse sfeer hebben ze naar Nijmegen gehaald.

2. Tres Tintas

Tres Tintas is een restaurant gespecialiseerd in moderne tapas geïnspireerd op de Spaanse keuken en sfeer, gelegen aan het Kelfkensbos in Nijmegen. Naast Pincho’s en tapas serveren ze ook een diversiteit aan vlees en visgerechten en hun specialiteit: de Jamon Ibérico-ham. 

3. Bleeckerstreet

Aan het Kelfkensbos vind je ook tapasrestaurant Bleeckerstreet. Tijdens het diner serveren ze de gerechten in kleine porties die met tafelgenoten te delen zijn, zodat je samen kan genieten van hun gerechten van over de hele wereld.

4. Lume!

Als je met je familie, vrienden of collega’s een mooie avond met Spaans eten wilt doorbrengen, is restaurant Lume! aan de Lange Hezelstraat een bezoekje waard. De Spaanse keuken verwent je met een omvangrijk aantal gerechten. Denk aan patatas bravas, taco’s paella, wraps, tapas of soep.

8. Braseria Más

Aan de Nijmeegse Waalkade vind je Spaans tapasrestaurant Braseria Más. Het concept is ontstaan vanuit een liefde voor de Spaanse keuken en mentaliteit. Dat wordt vast smullen!

9. Paradiso

Naast heerlijke tapas eten, kan je bij restaurant Paradiso aan de Van Welderenstraat ook dagverse producten in hun winkel kopen. Met hun aanbod zet je ook bij jou thuis een heerlijke maaltijd op tafel!

Honger gekregen en benieuwd waar je nog meer een hapje kan eten? Bekijk dan hier de restaurants in Njimegen.

Dit vind je misschien ook leuk: