9x avondje tapas eten in Nijmegen

Gezellig genieten van een avondje tapas eten met vrienden, familie of collega’s? Wij hebben de leukste tapas restaurants in Nijmegen hieronder voor je uitgezocht! Veel plezier!

1. Don Pablo

Don Pablo, aan de Hertogstraat, is in 2018 én 2019 verkozen tot leukste restaurant van de gemeente Nijmegen. Hoog tijd om je er te laten verrassen! Don Pablo is gespecialiseerd in de Mexicaanse keuken. Je geniet er onbeperkt van vele tapas.

2. Casa Valencia

Bij Casa Valencia, aan de Pauwelstraat, geniet je van heerlijke traditionele tapas en dranken in een authentieke Spaanse sfeer. Valencia is voor het restaurant de inspiratiebron geworden. De prachtige oude binnenstad met de kleine gemoedelijke barretjes en heerlijke kleine gerechtjes. Maar ook de zee met fijne strandzaken waar al het mooie uit de zee aan tafel met elkaar wordt gedeeld. Deze Spaanse sfeer hebben ze naar Nijmegen gehaald.

3. La Cubanita Nijmegen

La Cubanita Nijmegen in de Groesbeeksedwarsweg: Tapas Y Mas! Zeven dagen per week onbeperkt tapas. Liever thuis uit eten? Ook dat is nog steeds mogelijk.

4. Fingerz

Als je met je familie, vrienden of collega’s een mooie avond met Spaans eten wilt doorbrengen, is restaurant Fingerz, aan de Lange Hezelstraat, een bezoekje waard. De Spaanse keuken verwent je met een omvangrijk aantal gerechten. Denk aan patatas bravas, taco’s paella, wraps, tapas of soep.

8. La Belle Excuse

La Belle Excuse aan Van Het Sant-straat: de Franse bistro en wijnbar in Nijmegen – Oost mogen we in dit lijstje zeker niet overslaan. Naast verschillende kaas en vlees planken, warme en koude tapas, salades en typische Franse desserts staat er ook een plat du jour, soupe du jour en dessert du jour op het menu. Bon appetit!

9. Mi Barrio

Mi Barrio, aan de Fransestraat, is een plek waar je je thuis voelt en terecht kunt voor koffie, een lekkere lunch, een borrel of een uitgebreid diner met heerlijke tapas! Spaans-Mediterraans met een Aziatische knipoog. Dat wordt genieten!

Dit vind je misschien ook leuk: