Overnachten

Of je nou een weekendje gaat shoppen met z’n tweetjes of vakantie viert met het hele gezin, in Nijmegen vind je al snel een slaapplek. In Nijmegen verblijf je niet, je bént er. Boek een unieke, handbeschilderde Romeinse kamer of suite en beleef een historische nacht. Alle reden om een dagje, of weekje, langer te blijven; overnachtingsmogelijkheden genoeg!

Hotels in Nijmegen

Een heerlijk zacht kingzise bed, dicht bij het station of midden in het centrum? Daar heeft Nijmegen genoeg opties voor! Mercure Hotel Nijmegen zit pal naast het station en heeft luxe hotelkamers en flexwerkplekken. Ideaal voor als je naast je citytrip ook moet werken. Graag een hotel midden in het centrum? Ga dan naar Hotel de Prince, deze bevindt zich in de oudste straat van Nederland: de Lange Hezelstraat. Aan de rand van het centrum, in karakteristieke herenhuizen aan de Oranjesingel, vind je de hotels: Oranjestaete, Blue en MANNA om heerlijk te overnachten in Nijmegen. 

Kies je hotel

Bed & Breakfast

Geen zin in een hotel? Nijmegen kent veel knusse en gezellige bed & breakfasts waar je kan overnachten in Nijmegen. Na een dagje shoppen, museum bezoeken of borrelen plof je neer op een heerlijk bed. Slaap in een boot bij Opoe Sientje aan de Lindenberghaven. Een ware beleving met lekker ontbijt! Ook bij B&B Smedery maak je echt kennis met onze waterstad en kijk je uit op de Waal. Of overnacht net buiten het centrum in de leukste wijk van Nijmegen bij B&B/Pensioen Bottendaal of aan de Graaseweg bij B&B Westzijde.

Slapen en ontbijten

Overnachten buiten het centrum

Hotel Nimma is de uitvalbasis net buiten het centrum voor een korte stedentrip met je geliefde, gezin, voetbalteam of alleen. Hotel Nimma bevindt zich aan de Waal en is omgeven door creatieve en culturele hotspots als het NYMA terrein en de Vasim

Kom tot rust bij B&B Stadsoase Nijmegen, zodra je hier de poorten betreedt kom je in een groene oase en laat je de drukte van de stad achter je. Heb je zin om met je partner helemaal tot rust te komen? Boek dan een overnachting bij Sanadome. Met hun kruidenwhirlpools, warm waterbaden en stoomkamers kom je helemaal uitgerust thuis.

 

Blijf slapen - Bij een van onze tips

Blijf een heel weekend

Nijmegen ademt cultuur, historie en bourgondisch genot! In de oudste stad van Nederland wandel je langs historische locaties, bekijk je klassieke en moderne kunst in musea en beleef je allerlei verschillende podiumkunsten. In een korte tijd krijg je een goede indruk van de sfeer van de Waalstad, met haar levendige omgeving, maar ontdek je niet alles. Alle reden om een weekend in Nijmegen te blijven.

Weekendje Nijmegen

Plan je bezoek

Boek een hotel voor een weekendje in Nijmegen en verplaats je in het verleden van de oudste stad van het land. Het hele jaar door is van alles te beleven in Nijmegen. Voor jong of oud, alleen of met het hele gezin, verveling komt hier niet voor! 

Bekijk de agenda
Valkhofpark

Ontdek Nijmegen - Wandel langs de bezienswaardigheden, ga shoppen of uit eten