Colofon

IntoNijmegen is gemaakt door enkele grote spelers in de stad: Nijmegen Cultuurstad, Huis voor de Binnenstad, Visit Arnhem Nijmegen, Stichting Zomerhoofdstad en de gemeente Nijmegen. Deze partners hebben hun krachten gebundeld en ontwikkelden samen de website ‘IntoNijmegen’.

Aanleiding voor het maken van de bezoekerswebsite is de behoefte om meer informatie te bundelen en alles wat Nijmegen te bieden heeft voor de bezoeker nog beter in beeld te brengen. Samen staan we sterker. Op de website intonijmegen.com wordt veel informatie van de individuele partner websites samengebracht en de site zal de huidige sites gaan vervangen.

IntoNijmegen is ontwikkeld voor Nijmegenaren die hun eigen stad opnieuw willen ontdekken en iedereen die naar de stad toe wil. Je vindt hier nieuws en informatie over evenementen, cultuur, historie, shoppen en beleven. 

Neem contact op met info@intonijmegen.com voor vragen over deze website of de organisatie.

Het redactieteam van IntoNijmegen

  • Ayse Yildiz - hoofdredacteur
  • Jet Leeners - eindredacteur
  • Jolijn van Vroonhoven - eindredacteur
  • Beau Louisse - redacteur
  • Jomy de Fretes - website 

De vrijwilligers van IntoNijmegen

Redacteuren: Simone Vos, Simone Straten, Luus Veeken, Myrthe Meines, Hedwig Sinnema en Heyta Melssen

Fotografen: Edwin Smits, Tycho van Dijk, Henk Beenen, Willem Melssen, Heyta Melssen, Judith Linders, Anke van de Broek, Martijn Kusters, Wilger Brevoord en Kris Maglioccola