Over ons

IntoNijmegen is gemaakt door enkele grote spelers in de stad: Cultuur Netwerk Nijmegen, Huis voor de Binnenstad, Visit Arnhem Nijmegen en gemeente Nijmegen. Deze partners hebben hun krachten gebundeld en ontwikkelden samen de website ‘IntoNijmegen’.

Aanleiding voor het maken van de bezoekerswebsite is de behoefte om meer informatie te bundelen en alles wat Nijmegen te bieden heeft voor de bezoeker nog beter in beeld te brengen. Samen staan we sterker. Op de website intonijmegen.com wordt veel informatie van de individuele partner websites samengebracht en de site heeft de oude websites van bovengenoemde partijen vervangen.

IntoNijmegen is ontwikkeld voor Nijmegenaren die hun eigen stad opnieuw willen ontdekken en iedereen die naar de stad toe wil. Je vindt hier nieuws en informatie over evenementen, cultuur, historie, shoppen en beleven. 

Neem contact op met info@intonijmegen.com voor vragen over deze website of de organisatie.

Het redactieteam van IntoNijmegen

  • Ruud Verdellen - hoofdredacteur
  • Jet Leenders - eindredacteur
  • Belinda Limani - eindredacteur
  • Kirsten van den Bree - redacteur
  • Lunya van Wunnik - redacteur
  • Leonie Modderkolk - redacteur

De vrijwilligers van IntoNijmegen

Redacteuren: Luus Veeken, Hedwig Sinnema, Heyta MelssenAmy Ruiters en Bart Jansen

Fotografen: Edwin Smits, Tycho van Dijk, Henk Beenen, Willem Melssen, Heyta MelssenMartijn Kusters, Wilger Brevoord, Mike CroonenbergBob JanssenMonique Pals, Ruth Petersen, Roosmarijn Minnema en Yoas Huwaë.

Pers & media

We helpen je graag bij het maken van je verhaal over de oudste stad van Nederland. Op de pers & media pagina vind je de nodige feiten & cijfers over Nijmegen, een overzicht van verhalen die al eerder in de media zijn verschenen en beeld- en videomateriaal dat je kunt gebruiken bij je verhaal.

Lees verder

Penvoerder van IntoNijmegen

Stichting Huis voor de Binnenstad
Postadres: Postbus 1004, 6501 BA Nijmegen.
Bezoekadres (op afspraak): van Schaeck Mathonsingel 12, 6512 AR Nijmegen

Website: www.huisvoordebinnenstad.nl
Telefoon: 024-3233163
Mail: info@huisvoordebinnenstad.nl

KvK: 41057876
Bank: NL13INGB0681544872
BTW: NL009403486B02

Algemene voorwaarden & Privacy

Vacatures

Vind je het leuk om Nijmegen opnieuw te ontdekken, op nieuwe plekken te komen en om verschillende onderwerpen vast te leggen? Bekijk dan onze vacatures en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van ons team!

Bekijk de vacatures