Over ons

IntoNijmegen is gemaakt door enkele grote spelers in de stad: Cultuur Netwerk Nijmegen, Huis voor de Binnenstad, Visit Arnhem Nijmegen en gemeente Nijmegen. Deze partners hebben hun krachten gebundeld en ontwikkelden samen de website ‘IntoNijmegen’.

Aanleiding voor het maken van de bezoekerswebsite is de behoefte om meer informatie te bundelen en alles wat Nijmegen te bieden heeft voor de bezoeker nog beter in beeld te brengen. Samen staan we sterker. Op de website intonijmegen.com wordt veel informatie van de individuele partner websites samengebracht en de site heeft de oude websites van bovengenoemde partijen vervangen.

IntoNijmegen is ontwikkeld voor Nijmegenaren die hun eigen stad opnieuw willen ontdekken en iedereen die naar de stad toe wil. Je vindt hier nieuws en informatie over evenementen, cultuur, historie, shoppen en beleven. 

Neem contact op met info@intonijmegen.com voor vragen over deze website of de organisatie.

Het redactieteam van IntoNijmegen

De vrijwilligers van IntoNijmegen

Redacteuren: Luus Veeken, Hedwig Sinnema, Heyta MelssenAnnika EskesJeroen NeefsTessa van ErpSam HeijmansLaurie MatersLoek JanssenBelinda Limani, Simone Jansen, Nour Farrouh, Janna Gerrits, Noa de ZeeuwSuzanne van Haren, Tess Klifman en Léonieke Ariaans.

Fotografen: Edwin Smits, Tycho van Dijk, Henk Beenen, Willem Melssen, Heyta MelssenMartijn Kusters, Wilger Brevoord, Bob JanssenNadine ReefYoas HuwaëCarmen GerritsLoes Krijnen, Toon de VosJoost de GrootEef van BommelFrank van RaaijMelian AlkemandeMatthijs van HoutenJofrey de GraaffRobert de Zwart en Lanxi Berkers.

Wil je zelf schrijven of fotograferen voor IntoNijmegen? Bekijk hier onze vacatures.

Pers & media

We helpen je graag bij het maken van je verhaal over de oudste stad van Nederland. Op de pers & media pagina vind je de nodige feiten & cijfers over Nijmegen, een overzicht van verhalen die al eerder in de media zijn verschenen en beeld- en videomateriaal dat je kunt gebruiken bij je verhaal.

Lees verder

IntoNijmegen® is een merk van Huis voor de Binnenstad

Stichting Huis voor de Binnenstad
Bezoekadres (op afspraak): Van Schaeck Mathonsingel 12, 6512 AR Nijmegen

Website: www.huisvoordebinnenstad.nl
Telefoon: 024-3233163
Mail: info@huisvoordebinnenstad.nl

KvK: 41057876
Bank: NL13INGB0681544872
BTW: NL009403486B02

Lokale Bon is een product van Huis voor de Binnenstad Services

Stichting Huis voor de Binnenstad Services
Bezoekadres (op afspraak): van Schaeck Mathonsingel 12, 6512 AR Nijmegen

Website: www.huisvoordebinnenstad.nl
Telefoon: 024-3233163
Mail: info@huisvoordebinnenstad.nl

KvK: 84060786
Bank: NL15INGB0674634071
BTW: NL863081058B01

Algemene voorwaarden & Privacy

Toegankelijkheidsverklaring

Gemeente Nijmegen streeft ernaar om de eigen online informatie en dienstverlening toegankelijk te maken, overeenkomstig het Tijdelijk besluit digitale toegankelijkheid overheid.

De status van de IntoNijmegen website is: B

Meer informatie over deze toegankelijkheidsverklaring en de actuele status, vind je hier.