Vierdaagsefeesten

Let op: over de Vierdaagsefeesten 2021 is nog niks bekend. Heb je een tip? Mail de redactie! Laatste update: 20 januari 2021. 

 

Iedereen kent de Vierdaagsefeesten natuurlijk! Je kunt zeven dagen feesten, dansen, eten, drinken en nog veel meer met jouw vrienden, familie of collega's. Met meer dan 40 podia en 1000 optredens verdeeld over Nijmegen is dit het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland! Het programma van de Vierdaagsefeesten is erg divers: van live-optredens tot straattheater, van rockmuziek tot Nederlandse meezingers, van activiteiten voor de allerkleinsten tot uitdagend cabaret en van biologische lekkernijen bij de Kaaij tot de lekkerste hamburgers op de Ramblas!

Vierdaagseverhalen

Feestje met je kinderen

Met zoveel leuks te doen in Nijmegen voor volwassenen kunnen we de kids niet vergeten! Ook voor hen is er een speciaal programma ontwikkeld met de highlights per dag: de kidsroute. Zoals de kidsloop een kinderwandelevenement door het centrum van Nijmegen. De echte Vierdaagse is natuurlijk te veel voor die kleine beentjes, maar op deze manier kunnen ook kleine kinderen een wandeling maken! Leuk toch?

Nieuws over de Vierdaagsefeesten

  • Bekijk hier de website van de Vierdaagsefeesten

  • Meer weten over de Vierdaagse?