Vierdaagsefeesten

Iedereen kent de Vierdaagsefeesten natuurlijk! Je kunt zeven dagen feesten, dansen, eten, drinken en nog veel meer met jouw vrienden, familie of collega's. Met meer dan 40 podia en 1000 optredens verdeeld over Nijmegen is dit het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland! Dit jaar is het net even anders dan anders, maar laten we het feest niet zomaar aan ons voorbij gaan. Bekijk het programma van 2021 hieronder!

Laatste update: 2 juli 2021

Geen Vierdaagsefeesten, wat wel?

De Vierdaagsefeesten 2021 gaan helaas niet door. Wat over blijft, is het Vierdaagsefeestengevoel delen. De organisatie gaat daarom net als vorig jaar toch een beetje kleur geven aan de derde week van juli. Ze houden jullie op de hoogte van wat er wél kan van 17 t/m 23 juli en zorgen voor sfeer in de stad en online. De eerste aangekondigde versoepelingen geven hier goede hoop voor. De organisatie hangt graag samen met jullie de slingers op, en proosten, live of niet, op betere tijden! De naam Vierdaagsefeesten vinden ze hierbij echter niet meer passend. Daarom ook in 2021: geen Vierdaagsefeesten, toch een beetje feest! 

Meer informatie

Zevendaags muziekfestival met waterpret

In de Vierdaagsefeestenweek kun je zeven dagen lang, van 14.00 tot 00.00 uur, naar Hubert voor een nieuw festival: Ponton! Samen met Bijsmaak zorgt Hubert ervoor dat de ondergrondse en bovengrondse cultuur samensmelten. In de hal van Hubert mag gedanst worden en zorgen fijne dj's zorgen voor jouw portie reggae, funk, soul en house. En uiteraard wordt Roze Woensdag in stijl gevierd. 

Bekijken

Dansmarathon in De Achtertuin

In de Vierdaagsefeestenweek dans je zeven dagen lang het glazuur van de plavuizen tijdens de nu al legendarische Achtertuin Dansmarathon. Met een super divers programma met bevriende collectieven, dj's en ander fijn volk, kun je de 1,5 meter uitzwaaien!

Vierdaagseverhalen

Nieuws over de Vierdaagsefeesten

  • Bekijk hier de website van de Vierdaagsefeesten

  • Meer weten over de Vierdaagse?