Vierdaagsefeesten

Helaas is er in verband met het coronavirus geen Vierdaagsefeesten in 2020

Vanaf 12 juli 2019 beginnen de 50ste Vierdaagsefeesten! Je kunt zeven dagen feesten, dansen, eten, drinken en nog veel meer met jouw vrienden, familie of collega's. Met meer dan 40 podia en 1000 optredens verdeeld over Nijmegen is dit het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland! Het programma van de Vierdaagsefeesten is erg divers: van live-optredens tot straattheater, van rockmuziek tot Nederlandse meezingers, van activiteiten voor de allerkleinsten tot uitdagend cabaret en van biologische lekkernijen bij de Kaaij tot de lekkerste hamburgers op de Ramblas!

© Jurjen Drenth

Party van het jaar

Op zaterdag is de opening van de 50ste Vierdaagsefeesten, zondagavond is een grote vuurwerkshow aan de Waalkade. Ga deze avond op tijd een mooi plekje zoeken om de show te zien! Woensdag is de dag dat alles roze kleurt in Nijmegen, in het teken van acceptatie en diversiteit. En de laatste vrijdag? Dan is de Via Gladiola, de laatste dag van de wandelaars van de Internationala Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen.

Wil je weten waar je overal moet zijn tijdens de Vierdaagsefeesten? Kijk dan hier voor het hele progamma

Swingen tot in de late uurtjes

Naar de Kaaij, MatriXX at the park, Koningsplein, Labyrinth, Grote Markt.. oftewel waar niet? Overal kun je los gaan tijdens de Vierdaagsefeesten! Ook 's nachts gaan de feestjes door. Heb je keuzestress? En wil je geholpen worden? Lees dan de tips van onze nachtburgemeester: vier de nacht. 

Vierdaagseverhalen

© Mathijs Hanenkamp

Feestje met je kinderen

Met zoveel leuks te doen in Nijmegen voor volwassenen kunnen we de kids niet vergeten! Ook voor hen is er een speciaal programma ontwikkeld met de highlights per dag: de kidsroute. Zoals de kidsloop een kinderwandelevenement door het centrum van Nijmegen. De echte Vierdaagse is natuurlijk te veel voor die kleine beentjes, maar op deze manier kunnen ook kleine kinderen een wandeling maken! Leuk toch?

Nieuws over de Vierdaagsefeesten

© Jurjen Drenth

Bekijk hier de website van de Vierdaagsefeesten

Meer weten over de Vierdaagse?