Contact

Heb je een vraag, tip of opmerking voor IntoNijmegen? Neem gerust contact met ons op

Staat jouw locatie al op IntoNijmegen, maar wil je iets wijzigen? Denk aan: foto's, tekst, openingstijden en meer. Dat kan via deze link. De wijzigingen worden na 24 uur automatisch zichtbaar op intonijmegen.com. 

Hulp nodig bij het inloggen? Neem dan contact op met secretariaat@huisvoordebinnenstad.nl.

Nieuws & evenementen

Persberichten

Heb je leuk nieuws over jouw winkel of evenement? Dan kun je jouw persberichten sturen naar info@intonijmegen.com. Er wordt altijd gekeken of deze voldoet aan de voorwaarden van IntoNijmegen. 

Evenementen

Heb je zelf een evenement in Nijmegen dat je graag opgenomen ziet in onze agenda? Vul dan het aanmeldformulier in. De redactie checkt of alles voldoet aan de voorwaarden en plaatst het evenement binnen 3 werkdagen in de agenda.

Latin Stage

Pers & media

Ben je redacteur, blogger of influencer en wil je een verhaal over Nijmegen maken? We helpen je graag. Op de pers & media pagina vind je de nodige feiten & cijfers over Nijmegen, een overzicht van verhalen die al eerder in de media zijn verschenen en beeld- en videomateriaal dat je kunt gebruiken bij je verhaal. 

Lees verder

Vacatures

Vind je het leuk om Nijmegen opnieuw te ontdekken, op nieuwe plekken te komen en om verschillende onderwerpen vast te leggen? Bekijk dan onze vacatures en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van ons team!

Bekijk hier alle vacatures
De Kaaij