Lunchen

In Nijmegen vind je veel leuke lunchrooms. Ben je een kattenliefhebber? Dan hebben wij zelfs een mooie lunchroom waar je omringt bent met katten, Kattencafé Balthazar. En zo is De Fabriek naast een lunchroom ook een conceptstore en kun je bij Munt saladebar, je raadt het al.. allemaal verschillende salades eten. 

  Niet te missen lunchrooms

  Zie hieronder nog een aantal plaatsen om te lunchen die je zeker niet mag missen. Natuurlijk heeft Nijmegen veel meer te bieden dan onderstaande lunchrooms, bekijk daarom het hele aanbod in het overzicht

  • De Blonde Pater (Houtstraat 62) wordt rond lunchtijd altijd druk bezocht. Niet alleen de broodjes, maar ook de verschillende verse sappen maken dit lunchcafé een aanrader. Er wordt gezegd dat hier de beste koffie en appeltaart van Nijmegen wordt geserveerd.
  • Aan de Lange Hezelstraat (nr. 12) vind je Smaakrijk Lunch & Zo. Een hippe lunchzaak waar biologische producten worden gebruikt voor hun heerlijke broodjes.
  • Restaurant New Dutch Streetfood is een trendy restaurant halverwege de Marikenstraat waar de lunch erg goed is en mooi geserveerd wordt.
  • Van een heerlijk terras voorzien, midden in het centrum (Ziekerstraat 9) ligt Du Commerce. De lunchkaart biedt de keuze uit allerlei sandwiches en salades en is een prima stop tijdens het winkelen.
  • Op de Grote Markt (nummer 42) vind je het moderne, bruine café Biessels. In dit historische en sfeervolle café geniet je van een heerlijke lunch of diner, of natuurlijk een lekkere kop koffie.

  Nieuwe lunchrooms in Nijmegen

  In de binnenstad leeft het altijd en zo zijn er ook telkens nieuwe plekken om te lunchen in Nijmegen. Dat is toch leuk? Altijd weer wat nieuws om uit te proberen.. dus plan je bezoek naar Nijmegen en kom lunchen! 

  Psst...verstopt op Gorterplaats 2, Nijmegen is Locals Only. Een leuk nieuw lunchtentje is Eetbar MikMak. En zijn jullie al bij Plek geweest? Dit zit bij op Hatertseweg 23a.