Open dagen Nijmeegse onderwijsinstellingen

Ben jij aan het oriënteren op studies en scholen in Nijmegen? Dan kunnen open dagen je helpen bij het maken van een keuze! Hier vind je een lijst met open dagen van de mbo, hbo en universitaire scholen in Nijmegen.

Mbo

ROC Nijmegen

Op het ROC vinden de open dagen plaats op 2 februari van 17:00-21:00 uur en 3 februari van 10:00-14:00 uur. Het ROC zit op vijf locaties: Begijnenstraat, Campusbaan, Energieweg, Heyendaalseweg en Marterstraat. Alle locaties doen mee aan de open dag. Wil je liever een keer meelopen? Bekijk dan hier een overzicht van de meeloopdagen per beroepsopleiding. 

Yuverta

De open dag op Yuverta Nijmegen vindt plaats op 28 januari 2024 van 11:00-16:00 uur. Ontdek of de school en opleiding bij je past tijdens de proefstudeerdagen. Deze vinden plaats op 7 november 2023 t/m 31 mei 2024. Ontdek meer via de website van Yuverta.

Hbo

HAN Nijmegen

Ontdek de hbo-opleidingen van de HAN in Nijmegen tijdens de open dag op 13 januari 2024. Bekijk de website van de HAN voor meer informatie en meld je aan. Klikt het met een opleiding? Loop dan een dagje mee of ga proefstuderen. Hier vind je meer informatie over de meeloopdagen en andere kennismakingsactiviteiten.

Universitair onderwijs

Radboud Universiteit

Ben je op zoek naar een wo-bacheloropleiding of zoek je een verdiepende master in Nijmegen? Radboud Universiteit biedt open dagen voor beide opleidingstypen. 

  • Master open dag: Deze vindt plaats op 23 november 2023 van 16:00-21:00 uur. Hier vind je het programma overzicht en de mogelijkheid om je aan te melden.
  • Bachelor open dag: Deze vindt plaats op 23 maart 2024 van 11:00-18:00 uurHier vind je het programma overzicht en de mogelijkheid om je aan te melden.

Liever online deelnemen aan een open dag, een dagje meelopen of proefstuderen? Bekijk dan hier een overzicht van alle voorlichtingsactiviteiten van de Radboud Universiteit.

Kom meer te weten - Over studeren in Nijmegen