11x de bloemetjes buiten zetten

De lente staat voor de deur en dat betekent dat het weer tijd is om de bloemetjes buiten te zetten of in huis te halen... Of beide! Daarom zetten we alvast de leukste tuincentra en bloemisten op een rij.

1. Decora

Een bloemenspeciaalzaak, gespecialiseerd in mooie bloemen en planten! Bij Decora scoor je altijd een mooi boeket of leuke plant voor in huis. Ze hebben ook woonaccessoires zoals vazen en potten. 

2. Potsierlijk Bloemen

Duurzaam en creatief, met die woorden kun je Potsierlijk Bloemen het beste omschrijven. Ze zijn Barometer Duurzame Bloemist-gecertificeerd en mogen zich dan ook officieel duurzame bloemist noemen. Met het certificaat tonen ze aan dat het assortiment bloemen en planten op duurzaamheid is gericht. Dit houdt onder andere in dat een deel van de bloemen duurzaam zijn gekweekt en bezorgers in een schone auto rijden. Als het even kan, bezorgen ze zelfs met de fiets!

3.  Het Molentje

Is het een bloemenwinkel of een tuincentrum? Het Molentje is het allebei! In deze winkel vind je 1200m2 aan veilingverse bloemen binnen- en buitenplanten, buitenpottierie, woonaccessoires en cadeau-artikelen. De bloemen halen ze in de ochtend zelf bij de veiling, zo zijn de bloemen het verst en kan je er het langst van genieten!

7. Silkcreators Boutique by Jacco Otten

Vergeet je je planten altijd water te geven? Dan ben je bij Silkcreators Boutique by Jacco Otten aan het juiste adres. Hier worden de mooiste zijden kunstbloemen en -planten verkocht, evenals unieke, opvallende woonaccessoires. Ontdek steeds weer iets nieuws om je woning, café of vergaderruimte mee op te fleuren.

8. Kleine Zwaan

Heb je bloemen nodig voor een speciale gelegenheid? Bezoek de winkel, want de medewerkers van de Kleine Zwaan komen graag in contact om je wensen te bespreken. Of neem gewoon een kijkje in de mooie winkel waar je naast bloemen ook woonaccessoires en planten kan vinden.

9. Bloembinderij Hatert

Bij Bloembinderij Hatert draait het om liefde en ambacht. Aandacht voor het product vinden ze erg belangrijk en dat zie je terug in hun boeketten en bloemstukken. Ze binden daarnaast de boeketten nog met de hand, voor een extra stukje ervaring!

10. Bellis Bloemwerk Nijmegen

Dit gezellige boetiekje aan de Groenestraat is klein maar fijn. Laat je niet in de luren leggen door het formaat: Bellis biedt naast gewone boeketten ook bruids- en rouwboeketten, evenals kamer- en tuinplanten. Dus of je nou grootse plannen hebt of snel onderweg bent: Bellis is er voor je.

11. Bloemenveld XL Nijmegen

Bij Bloemenveld XL Nijmegen kun je na je aankoop zo door om je dagelijkse boodschappen te doen: de zaak zit namelijk in hetzelfde pand als een supermarkt. Wel zo handig! Het grote assortiment bloemen is ook voor gelegenheden te bestellen, en is vers door regelmatige reisjes naar de kweker.

 

 

Dit vind je misschien ook leuk