9x de bloemetjes buiten zetten

De lente staat voor de deur en dat betekent dat het weer tijd is om de bloemetjes buiten te zetten of in huis te halen. Daarom zetten we alvast de leukste tuincentra, concept stores en bloemisten op een rij! 

1. Decora

Een bloemist speciaalzaak, gespecialiseerd in mooie bloemen en planten! Bij Decora scoor je altijd een mooi boeket of leuke plant voor in huis. Ze hebben ook woonaccessoires zoals vazen en potten. 

2. Potsierlijk Bloemen

Duurzaam en creatief, met die woorden kun je Potsierlijk Bloemen het beste omschrijven. Ze zijn Barometer Duurzame Bloemist gecertificeerd en mogen zich dan ook officieel duurzame bloemist noemen. Met het certificaat tonen ze aan dat het assortiment bloemen en planten gericht is op duurzaamheid. Dit houdt onder andere in dat een deel van de bloemen duurzaam gekweekt zijn en ze in een schone auto rijden. Als het even kan, bezorgen ze zelfs met de fiets!

3.  Het Molentje

Is het een bloemenwinkel of een tuincentrum? Het Molentje is het allebei! In deze winkel vind je 1200m2 aan veilingverse bloemen binnen- en buitenplanten, buitenpottierie, woonaccessoires en cadeau-artikelen. De bloemen halen ze in de ochtend zelf bij de veilig, zo zijn de bloemen het verst en kan je er het langst van genieten!

7. Jacco Otten

Voor Jacco Otten zijn bloemen en planten een ware beleving. Daarom doen ze het nét even anders. Ze  werken uitsluitend met de beste kwaliteit bloemen en planten van het seizoen, de mooiste zijden bloemen, en met unieke, opvallende accessoires. Steeds ontdekken ze weer wat nieuws – om met jou te delen.

8. Kleine Zwaan

Heb je bloemen nodig voor een speciale gelegenheid? Bezoek de winkel, want de medewerkers van de Kleine Zwaan komen graag in contact om je wensen te bespreken. Of neem gewoon een kijkje in de mooie winkel waar je naast bloemen ook woonaccessoires en planten kan vinden.

9. Bloembinderij Hatert

Bij Bloembinderij Hatert draait het om liefde en ambacht. Aandacht voor het product vinden ze erg belangrijk en dat zie je terug in hun boeketten en bloemstukken. Ze binden daarnaast de boeketten nog met de hand, dus voor ieder wat wils!

Dit vind je misschien ook leuk