12x de bloemetjes en plantjes buiten zetten

De lente staat voor de deur en dat betekent dat het weer tijd is om de bloemetjes en plantjes buiten te zetten of in huis te halen. Daarom zetten we alvast de leukste tuincentra, concept stores en bloemisten op een rij! 

1. Jacco Otten

Voor Jacco Otten zijn bloemen en planten een ware beleving. Daarom doen ze het nét even anders. Ze  werken uitsluitend met de beste kwaliteit bloemen en planten van het seizoen, de mooiste zijden bloemen, en met unieke, opvallende accessoires. Steeds ontdekken ze weer wat nieuws – om met jou te delen.

2. Bleshyou

Je kunt nooit teveel groen hebben in huis, dat weten ze bij Bleshyou maar al te goed. Hier kun je de meest bijzondere planten kopen. Niet alleen speciaal om wie of wat ze zijn, maar vooral bijzonder om hun verhaal en achtergrond. Een deel van de plantencollectie komt direct van de (hobby)kweker. En ander deel van de collectie bestaat uit tweedehandsplanten die op zoek zijn naar een nieuw thuis. 

3. Make it greener

New kid on the block: Make it greener! Begonnen met alleen een webshop en nu sinds oktober 2021 ook met een fysieke winkel in de Lange Hezelstraat te vinden. Ze hebben genoeg planten, potten en droogbloemen. En zie je door de bomen het bos niet meer? Dan geven ze je maar al te graag advies!

10. Het Molentje

Is het een bloemenwinkel of een tuincentrum? Het Molentje is het allebei! In deze winkel vind je 1200m2 aan veilingverse bloemen binnen- en buitenplanten, buitenpottierie, woonaccessoires en cadeau-artikelen.

11. Potsierlijk Bloemen

Duurzaam en creatief, met die woorden kun je Potsierlijk Bloemen het beste omschrijven. Ze zijn Barometer Duurzame Bloemist gecertificeerd en mogen zich dan ook officieel duurzame bloemist noemen. Met het certificaat tonen ze aan dat het assortiment bloemen en planten gericht is op duurzaamheid. Dit houdt onder andere in dat een deel van de bloemen duurzaam gekweekt zijn en ze in een schone auto rijden. Als het even kan, bezorgen ze zelfs met de fiets!

12. 't Stekje Nijmegen

Nieuw in Nijmegen; ‘t Stekje. Elke donderdag en vrijdag en elke eerste zaterdag van de maand vind je moeder en dochter in hun eigen plantenwinkel aan huis. Genoeg leuke planten, potten en vele andere woonaccessoires.

Dit vind je misschien ook leuk