Schoenenwinkels in Nijmegen

Met een mooi paar nieuwe schoenen voel je je op het best! Als je een rondje loopt door Nijmegen kom je er al snel achter dat Nijmegen genoeg schoenenwinkels heeft. Om jou te voorzien van nieuwe schoenen! Of je nu op zoek bent naar sneakers, laarsjes, nette schoenen, tweedehands schoenen of pumps. Nijmegen heeft het allemaal.

Bekijk hier het overzicht van schoenenwinkels in Nijmegen

Schoenen kopen

Schoenen zijn essentieel voor je outfit, dat ene topje moet wel passen bij jouw mooie pumps of laarsjes. Een echt Nijmeegse schoenenwinkel is A. Holland schoenen, in hartje Nijmegen (plein 44). Met hun kennis en uitgebreide collectie vind je een mooi paar schoenen. Ook Silverado Westernstore is een echte Nijmeegs bedrijf, hier kun je de juiste western wear vinden. Van hun huismerk Sendra boots hebben ze meer dan 250 verschillende modellen op voorraad. Zeker een bezoekje waard als je van western houdt.

 

Shop schoenen

Voor mooie dames- en herenschoenen kun je naar Sacha Shoes in de Broerstraat. En als je daar toch bent kun je ook even bij Nelson naar binnen. Voor de ECCO fans, heeft Nijmegen in de Ziekerstraat een ECCO schoenenwinkel. Met een ruime collectie voor heren- en damesschoenen.

Bij vanHaren kan het hele gezin terecht voor schoenen. Helemaal handig als je even snel jouw maat wilt scoren, want alle maten staan gewoon in de winkel.  

Nog niet jouw perfect match gevonden? Kijk dan ook eens bij M van de Ven schoenenZiengs, Manfield en Scapino.

Sneakers kopen

Als je een paar nieuwe sneakers wilt, dan slaag je in Nijmegen zeker. Neem een bezoekje aan Snipes en JD Sports Nijmegen. Ook heeft Nijmegen een schoenenzaak van Skechers

Wil je liever wat meer unieke sneakers? Ga dan naar Coef Concept Store of 24/7. Koop je liever online? Kijk dan eens op bijsmaak.com.

Ben je niet op zoek naar sneakers maar naar sportschoenen? Bezoek dan een van de sportwinkels in Nijmegen.

Hier wil je misschien ook shoppen