Boekenwinkels in Nijmegen

Ben je al tijden op zoek naar dat ene boek? Of wil juist de bestseller? Nijmegen heeft veel boekenwinkels waar jij hem vast kunt vinden! Zo heeft de Nijmeegse binnenstad kinderboekenwinkels, antiquariaat en tweedehands winkels. Wij lichten ze voor jou uit! 

Bekijk hier het overzicht van alle boekenwinkels 

Meer dan een boekenwinkel

Dekker van de Vegt heeft naast een heel mooi assortiment aan boeken ook de mogelijkheid om een kopje koffie te drinken. In deze boekenzaak komen regelmatig auteurs op bezoek die over hun boek vertellen en hem signeren. 

Ook heeft Nijmegen een boekenwinkel vol met stripboeken, strips en graphic novels. Hiervoor moet je naar Senor Herhandez gaan. 

Kinderboekenwinkel

Ben je echt op zoek naar een boekenwinkel met alleen boeken voor kinderen? Ga dan naar Kinderboekenwinkel Nijmegen. Daar heb je meer dan 7000 verschillende kinderboeken en jeugdromans. Ze hebben boekjes voor de allerkleinsten maar ook literatuur voor 15-plussers. En alle leeftijden die daar tussen zitten! 
 

Boekhandel in Nijmegen

Aan de rand van de Nijmeegse binnenstad vind je Boekhandel Roelants. Van moderne en klassieke literatuur tot filosofie. Van fotoboeken tot aan geschiedenis en meer! In het souterrain bevindt zich ook een zeer uitgebreid 'modern antiquariaat'.

Maar Nijmegen heeft meer! Bezoek ook eens de Bruna, AKO, kantoorboekhandel Jacobs en Books 4 life.

Geen boek kopen?

Wil je liever een boek lenen? Dan kun je in het centrum van Nijmegen terecht bij Biliotheek de Mariënburg. Zij hebben een groot aanbod aan boeken en bieden ook e-books en luisterboeken aan!

Hier wil je misschien ook shoppen