Tweedehandswinkels in Nijmegen

In Nijmegen vind je verschillende tweedehandswinkels. Of je nu op zoek bent naar kleding, tassen, schoenen, kasten, boeken, LP’s of apparatuur... In een van de kringloopwinkels in Nijmegen vind je dat zeker!

 

Tweedehandskledingwinkels

Fabrics and More is een winkel met maar liefst meer dan 400 vierkante meter met vintage kleding & industrieel interieur. Dus als je tijd hebt kun je hier heerlijk rondneuzen naar mooie tweedehandskleding.

Kopen & verkopen? Dan doen ze bij Appel & Ei en Secondhand Rose. Je vindt hier mooie tweedehandskleding en andere accessoires. Het assortiment wisselt regelmatig, dus loop bij beide zaken regelmatig naar binnen en scoor de mooiste items. 

Dat zijn ze nog niet allemaal... ook kun je naar Lady DuchessReShare Store (tweedehands kledingwinkel van het Leger des Heils) en 2NDMAS. Tot slot, heb je nog Bonny's Vintage, een knusse winkel met een leuk assortiment met vintage kleding en schoenen uit de jaren 60 t/m 90. 


 

Tweedehandswinkels met een specialisme

Houd je van muziek? Ga dan naar Vinylarchief voor tweedehands platen, maxi´s en cd´s. Ze verkopen ook nieuwe albums en naalden. Elementen en headshells kunnen zij voor je bestellen. 

Books4life is een tweedehands boekenwinkel. Het unieke aan deze winkel is dat van de opbrengst van de verkoop, gaat voor 90% naar goede doelen.

Wil je tweedehands woonartikelen? Dan kun je naar Habbekrats, een woonwinkel met nieuwe en gebruikte spullen. Deze tweedehandswinkel ligt midden in het centrum van Nijmegen, dus makkelijk te bereiken. 

Hier wil je misschien ook shoppen

13 x vintage shoppen

Er zijn genoeg redenen om graag vintage te shoppen: het is duurzamer dan nieuwe kleding kopen, je hebt iets unieks waar niet iedereen in loopt én vaak is tweedehands winkelen goedkoper. Wat je reden ook is om graag vintage te kopen, in Nijmegen heb je meer dan genoeg winkels waar je toffe tweedehands parels kunt scoren. Wij zetten er 13 voor je op een rij.

Bekijk de tips