Speelgoedwinkels in Nijmegen

Ben je op zoek naar een leuk cadeau, barbiepop, knuffel, lego of iets anders? Kom dan naar Nijmegen! Hier zijn verschillende speelgoedwinkels waar je zeker gaat slagen!

Bekijk hier het hele overzicht van alle speelgoedwinkels

Speelgoedwinkels in de Lange Hezelstraat

Start jouw zoektocht in de Lange Hezelstraat, dit is namelijk de straat met de meeste speelgoedwinkels! Bij De Blokkenpiloot, LEGO speciaalzaak, op nummer 15 vind je het complete assortiment van LEGO (het beroemde speelgoedmerk uit Denemarken). Dus houd je van bouwen? Loop hier eens naar binnen, zeker de moeite waard.

Bij Gator zijn ze gespecialiseerd in het verkopen van licentie producten uit de Entertainment en Toy industrie. Van Disney tot aan Harry Potter, van bordspellen tot aan posters en van Star Wars tot aan Betty Boop. Een groot assortiment met van alles uit de film, video games, boeken en muziek. 

Shop speelgoed

Een van de grootste speelgoedwinkel in Nijmegen en zeker een die je niet mag missen: de Regenboog. Ze hebben echt van alles... houten speelgoed, boeken, knuffels, de creatiefste knutselpakketten en nog veel meer. Dus wil je even goed rondneuzen, ga dan naar deze speelgoedzaak.

Wonder For Kids in Nijmegen heeft een superleuk assortiment met allerlei speelgoed voor kinderen. Vooral voor baby's hebben ze van alles! Van boekjes tot knuffels en van een stapeltoren tot aan bijtringen. 

Spellenzaak Nijmegen

Ben je helemaal into spelletjes? Memory, Monopoly Junior, Mens Erger Je Niet, Twister en ga zo maar door. Moenen en Mariken heeft het allemaal! Het is een echte spellenspeciaalzaak met spellen van toen én nu.

Als je nog niet geslaagd bent, kun ook even naar: HemaBlokker, Action en SoLow voor leuke spellen en speelgoed. 

De leukste speelgoedwinkels

Of je nu op zoek bent naar knuffels, blokken, spelletjes, boeken of barbies. In Nijmegen vind je het vast en zeker in een van onze speelgoedwinkels! Ontdek waar jij het beste kunt slagen.

Bekijk het lijstje

Op zoek naar iets anders? - Hier wil je misschien ook shoppen