7x interieurwinkels in Nijmegen

Ben je uitgekeken op je interieur? Heb je gewoon zin in iets nieuws? Of wil je graag wat inspiratie opdoen? Dat snappen we maar al te goed! Nijmegen kent gelukkig genoeg interieurwinkels. Of je nu gaat voor een landelijke stijl, iets moderns of een voorkeur hebt voor tweedehands spullen, in Nijmegen slaag je wel. We lichten alvast de interieurwinkels uit die je zeker niet mag overslaan:  

Van landelijk tot modern

Het Heydenrijck staat al sinds 26 jaar bekend om het 'landelijk wonen' en was in 2015 bekroond als gezelligste winkel in Nijmegen. In deze winkel koop je meubelen, verlichting en decoratie met een landelijke en trendy uitstraling. Iets op maat of op zoek naar advies? Ook dat kan geregeld worden.

Ben je gek op kleur? Dan moet je zeker eens langs Ochre and Red! Het zijn namelijk de kleuren die een belangrijk onderdeel vormen van de uitgebreide collectie. Ochre and Red is een winkel met verrassingen, contrastrijk en vol persoonlijkheid.

Een begrip in Nijmegen en voor iedereen die op zoek is naar iets unieks: De Museumwinkel. Bij de Museumwinkel zijn allerlei unieke items te koop: opgezette dieren, vogels en insecten, skeletten, fossielen en talloze andere wonderen van de natuur. Je kijkt hier echt je ogen uit! 

Nog meer woonwinkels

Tweedehands pareltjes

Met tweedehands zit je goed(koop)! En bij Habbekrats zéker. Habbekrats is in 1983 begonnen met het hergebruiken van spullen en sindsdien zijn ze alleen maar aan het uitbreiden. Je vindt hier alles voor in en rond je huis, en nog leuk geprijsd ook!

Nog meer tweedehandswinkels

Groen is altijd goed

Je kunt nooit teveel groen hebben in huis, dat weten ze bij Bleshyou maar al te goed. Hier kun je de meest bijzondere planten kopen. Niet alleen speciaal om wie of wat ze zijn, maar vooral bijzonder om hun verhaal en achtergrond. Een deel van de plantencollectie komt direct van de (hobby)kweker. En ander deel van de collectie bestaat uit tweedehandsplanten die op zoek zijn naar een nieuw thuis. 

Voor Jacco Otten zijn bloemen en planten een ware beleving. Daarom doen ze het nét even anders. Ze  werken uitsluitend met de beste kwaliteit bloemen en planten van het seizoen, de mooiste zijden bloemen, en met unieke, opvallende accessoires. Steeds ontdekken ze weer wat nieuws – om met jou te delen.

Nog meer groen voor in huis

Dit vind je misschien ook leuk