Sportwinkels Nijmegen

Nijmegen heeft diverse sportwinkels in de binnenstad. Ben je op zoek naar een nieuw tennisracket, sportbroek, hardloopschoenen of iets anders? Ga dan naar een van onderstaande sportzaken. 

Sportwinkel met een groot assortiment

Decathlon heeft een supergroot assortiment gericht op sport. Voor buiten- en binnensport, voor de avonturiers en home workouts, voor kleintjes en volwassenen, oftewel voor een sportzaak voor iedereen. 

Ook bij de Intersport Nijmegen kun je terecht voor allerlei sportartikelen voor jong en oud. Ga je op hockey, hardlopen, voetbal, tennis of een vechtsport? Ga dan naar de Intersport op Plein 44. 

Sportzaak gericht op hardlopen

Bij Run2Day kun je hardloopschoenen en alle verwante producten omtrent hardlopen vinden. Je koopt hier niet zomaar een schoen. Ze kijken met een video analysesysteem naar jouw loopstijl, zodat je de schoen kiest die bij je past. 

Ook is Runnersworld een echte speciaalzaak voor hardlopers en wandelaars. Wat uniek is aan deze sportzaak is de extra focus op gezondheid via een gezondheidswinkel en ‘health corner’. 

Voor de enthousiaste beginner en voor de gedreven professional kun je naar de sportwinkel Lopers Company. Een deskundig team adviseert over de beste hardloopkleding en -schoenen. 
 

Outdoor sport

Bij Bever vind je bijna alles! Outdoorkleding voor wandelaars, wintersporters, fietsers, klimmers en kampeerders. En de daarbij horende accessoires. Dus ga je backpacken, kamperen in de bergen of op fietsvakantie? Kijk eens bij Bever. 

Buiten het centrum zit Spac Sport, specialist op het gebied van reizen, wandelen, bergsport en kamperen. Alles wat met buiten zijn te maken heeft dus! Het team staat klaar om hulp te bieden bij de beste keuze voor jouw uitrusting. 

 

Hier wil je misschien ook shoppen