12x kinderkleding shoppen in Nijmegen

Even de stad in en kinderkleding shoppen? Dat lukt je makkelijk in Nijmegen. Nijmegen heeft namelijk diverse winkels waar je kindermode kunt halen. Voor de allerkleinste en de grote kinderen! Hier onze tips:

1. Wonder For Kids

Bij Wonder For Kids in de Houtstraat slaag je zeker! Of je nu een mooi rompertje zoekt of juist een stoere trui voor een tienjarige, ze hebben het allemaal. Ook online kun je heerlijk bij ze shoppen. 

2. Gabbertje 

Gabbertje verkoopt populaire kinderkleding merken, merken die zich door de jaren heen hebben bewezen. Kwaliteit, goede pasvorm en een mooie uitstraling staat bij Gabbertje centraal.

3. ZARA

Op de bovenverdieping van ZARA Nijmegen vind je een leuk en hip aanbod van kinderkleding. Een toffe zonnebril, leuke hoed of een mooi jurkje, alles kun je er vinden. 

4. Nonna-Nini

De kleding van Nonna-Nini valt onder Dutch design, al hun collecties worden met zorg en oog voor kwaliteit in Nederland gemaakt. De jurkjes zijn uniek en herken je meteen op het schoolplein!

5. Noppies

Bij Noppies vind je duurzame collecties voor kinderen van maat 104 t/m maat 152. Niet alleen voor de kinderen maar ook voor zwangere vrouwen en moeders hebben ze genoeg. 

6. Prénatal

In de Molenpoortpassage vind je Prénatal een leuke babyzaak. Ze hebben eigenlijk alles wat met baby's, dreumes en peuters te maken heeft. Dus naast kleding ook speelgoed, eten, drinken en meer. 

7. Kriskras Kindermode

KrisKras kindermode in de Moenenstraat is dé shop voor jouw kinderkleding. KrisKras heeft veel bekende merken zoals Vingino, Retour, Cars, Z8 en Lief. 

8. Name it

NAME IT is trendy en stoere kledingwinkel voor kinderen. NAME IT bestaat uit vier submerken: baby, mini, kids en LMTD. LMTD, oftewels shop voor kids van 0 tot 16 jaar.

9. C&A

In de C&A Nijmegen vind je een groot aanbod van kinderkleding. Ook voor de allerkleinste vind je leuke jacks, broekjes en pyjama's. 

10. Primark

Op Plein 44 vind je in Nijmegen de Primark. Ook hier heb je kleding voor baby's, pasgeborenen en kinderen.

11. H&M Burchtstraat

De H&M heeft twee vestigingen in Nijmegen, maar die op de Burchtstraat is de grootste van de twee. Hier kun je leuke outfits vinden voor kinderen.

12. Van Uffelen

Van Uffelen in de Marikenstraat heeft naast een groot assortiment aan dames- en herenmode ook kinderkleding. 

Dit vind je misschien ook leuk