Kerst

12x haal de kerst in huis

Op zoek naar een lokaal kerstpakket om cadeau te geven? Of alvast kerstversiering scoren? Wij hebben voor je uitgezocht waar je kunt kerstshoppen in Nijmegen: haal de kerst maar in huis!

Lokale kerstpakketten

Van streekproducten tot servies en van dinerbonnen tot kerstdecoraties. Hier haal je lokale kerstpakketten.

1. Het Nijmeegs Lopertje

Voor een typisch Nijmeegs kerstpakket met diverse streekproducten of het dropje van ‘Nijmegen De Lopertjes’ ben je bij Het Nijmeegs Lopertje aan het goede adres.

2. Het Theezaakje

Nog zo’n leuk Nijmeegs pakket: kies voor Het Sociaal Kerstpakket van Het Theezaakje. Een samengesteld kerstgeschenk met (biologische) producten van sociale ondernemingen. Kies een heerlijke thee, wat lekkers voor erbij en de benodigdheden om het pakket compleet te maken. De bedrijven bieden werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

3. Plek NMGN

Plek NMGN, gevestigd op de Houtwerf, is een creatieve broedplaats aan de rand van Nijmegen Zuid. Ook hier verzorgen ze de leukste kerstpakketten voor je. Bijvoorbeeld het mooiste servies van HKLiving, wijnen, dinerbonnen of decoraties voor thuis!

4. Het Nimweegs Kerstpakket

Het Nimweegs Kerstpakket: een lokaal, ambachtelijke en duurzame kerstpakketten bestaande uit producten van ondernemers uit de regio Nijmegen! Denk aan heerlijke wijnen van Wijnhandel ‘In de Blauwe Druif’, bonbons van Bakkerij ’t Kraayennest en een waterfles van I Love Nijmegen. Bekijk de volledige inhoud hier.

Kerstversieringen

Kerstballen, servetten, kaarsen, lichtjes... Hier scoor je de leukste kerstversieringen voor een leuk prijsje!

5. Primark

Op de HOME-afdeling van Primark sla je een hoop kerstversieringen in. Heb je er bijvoorbeeld het schattige kerstmannetje al gespot?

6. Søstrene Grene

Bezoek de gezellige en creatieve winkel van de zusjes Anna en Clara: Søstrene Grene. Van cadeautjes, tot servetten en van kaarsen voor op tafel tot mooie ballen voor in de boom.

10. Make My Day Women

Geloof ons: je wordt direct vrolijk als je de kerstballen van Make My Day Women ziet! Hang jij de frietjes, pudding of de vegetable box bij jou thuis in de boom?

11. HEMA

Ook bij de HEMA kun je terecht voor feestelijke artikelen voor een klein prijsje. De tafel leuk aankleden? Neem dan eens een kijkje bij het servies!

12. Bij Dré

Als je de kerstboom vol leuke kerstballen wilt, loop dan even binnen bij de winkel Bij Dré! Daar is genoeg leuks te vinden.

Dit vind je misschien ook leuk...