9x delicatessenwinkels in Nijmegen

Als je door de winkelstraten van Nijmegen loopt, zijn er genoeg leuke zaakjes te vinden waar ze de lekkerste delicatessen verkopen. Wil je jezelf de komende tijd verwennen met lekkernijen? We hebben negen winkels voor je verzameld waar je zeker zal slagen!

1. Pater Deli

In een karakteristiek pand op de Lange Hezelstraat vind je Pater Deli, een eetwinkel waar je al het lekkers voor op tafel haalt. Denk aan pesto, tapenades, hapjes, olijven, kazen, charcuterie, Portugese olijfolie, lekkere wijn, kortom al het lekkers voor een goede borrel. Geen zin om te koken? Je bent bij Pater Deli ook aan het juiste adres voor een huisgemaakte lasagne en diverse quiches.


©Pater Deli
 

2. De winkel van Wendy

Je vindt er kaas, wijn en nog véél meer lekkers! Bij de winkel van Wendy slaag je zeker als je er thuis een gezellige avond van wil maken. Gegarandeerd dat je dan met lekkernijen naar huis gaat!

3. Paradiso

Ben je op zoek naar een delicatessepakket voor je vriend, familie of collega? Dan ben je bij Paradiso aan het juiste adres! Zij bieden verschillende pakketten van klein tot groot en zorgen dat het pakket helemaal feestelijk wordt ingepakt. Liever zelf heerlijke producten bij elkaar zoeken? Er zijn genoeg (dagverse) producten bij de traiteur te vinden! 

4. Het Theezaakje

Toe aan nieuwe thee? Bij Het Theezaakje in de Lange Hezelstraat zit je goed! Daar vind je maar liefst meer dan 100 soorten thee. En dat het drinken van de thee zelf een feestje is, dat is zeker. Maar wist je dat je met de aanschaf van de van de producten van het Theezaakje ook bijdraagt aan de hulp van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? Een extra reden om eens een bezoekje te brengen aan deze leuke winkel! 

5. Wijnhandel Arentz

In de wereld van wijn is er ontzettend veel keuze, zo ook bij Wijnhandel Arentz. Stap daarom gerust een binnen en vraag om advies, er wordt met plezier samen met je naar een fijne wijn gezocht. Tip: je vindt er zeker en vast een ook perfect cadeau voor tijdens de kerstdagen!

6. Moenen Delicatessen

Een smaakbeleving en ruime keuze van kazen, noten, olijven en olijfolie en aanverwante producten zoals serveerplanken en kaasmessen vind je bij Moenen Delicatessen. Of je nu heerlijk wil borrelen in de middag of in de avond... ze hebben genoeg keus!  Laat je verrassen en adviseren door hun bekwame en vriendelijke medewerkers.

7. Arno de Laak Wijnen & Delicatessen

Bij Arno de Laak Wijnen & Delicatessen, Berg en Dalseweg, haal je heerlijke wijnen, lekkere kazen en nog veel meer delicatessen. Ze doen niets liever dan kijken welke olijven, welk brood en welke kazen bij de dag of avond passen die je voor ogen hebt. Goed eten en drinken heeft ten slotte alles te maken met liefde voor smaak, aldus Arno de Laak Wijnen & Delicatessen.

8. Kaaswinkel de Wit

Kaashandel De Wit vind je al 65 jaar in de oudste winkelstraat van Nederland: Lange Hezelstraat. Denk aan mooie Hollandse kaas, waaronder diverse boeren-, kruiden-, en geitenkaas. Of kies uit een heel scala aan kazen die hun oorsprong vinden in vrijwel alle windstreken van Europa. Dat wordt smullen!

9. Aangenaam Aleppo 

Probeer de koffiebonen, olijfolie, Aleppo zeep, granaatappelmelasse en nog veel meer moois van Aangenaam Aleppo. Bij Aangenaam Aleppo willen ze Nederlanders kennis laten maken met Syrische producten en zorgen voor maatschappelijke integratie en participatie van Syrische vluchtelingen in Nederland. Daarnaast stimuleren ze de betrekkingen tussen Nederland en Syrië die kunnen bijdragen aan het herstel en de wederopbouw van het land. Door hier een cadeautje voor de kerst te kopen draag je bij aan deze mooie doelen.

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau? Bekijk dan hier onze 19 tips om het perfecte cadeau te vinden!

Dit vind je misschien ook leuk...