Elektronicawinkels in Nijmegen

Op zoek naar een elektronicawinkel In Nijmegen? Een nieuwe telefoon, tv, headphones, stofzuiger of magnetron? Nijmegen heeft voldoende elektronica zaken in de binnenstad. Wij lichten ze voor jou uit.

Bekijk hier het overzicht van alle elektronicawinkels

Elektrowinkel

Voor alle huishoudelijke apparaten, audio, computers en televisie zijn er diverse elektronicazaken met ieder hun eigen kwaliteiten. Alle elektronica winkels bevinden zich in het centrum van Nijmegen en zijn gemakkelijk te vinden. Zo kun je naar Doornman, BCC, Handyman en Electro World Grootaarts.

Elektronicawinkel met een specialisme

Muziek moet goed klinken uit de speakers en daar zorgt Hi-Fi-Klubben voor. Met hun assortiment kun je o.a. het verschil horen tussen de Sonos PLAYBASE en PLAYBAR. Maar naast geluid willen jouw ogen ook wat, want een film, serie of het nieuws kijk je het fijnste via een mooie tv. Hiervoor kun je het beste naar PlatteTV.nl

Nijmegen barst van de telefoonwinkels om er een te kopen of te laten repareren. Je kunt bij T-Mobile of Vodafone een telefoon met of zonder abonnement uitzoeken en bestellen. Heb jij je telefoon laten vallen en moet die gemaakt worden? Ga hiervoor naar bijvoorbeeld GSM Shop Zainab, GSM Power en Fonium

Ben je helemaal into fotografie? En wil je graag de nieuwste snufjes voor jouw camera halen? Dan kun je zeker terecht bij Foto Verweij. Zij bieden naast camera's ook pasfoto’s, cursussen, workshops en wanddecoratie.

Ook bij Foto Grijpink kun je goed terecht! Zij hebben een mooi assortiment aan camera’s, lenzen, tassen, statieven en andere accessoires. Een winkel met een verhaal want deze winel zit al vanaf 1913 in Nijmegen!

Wil je een nieuwe computer, laptop, tablet of notebook? Bekijk dan het overzicht van alle computerwinkels.

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...