8x natuurwinkels in Nijmegen

Het centrum van Nijmegen zit vol met natuurwinkels waar je duurzaam, biologisch en fairtrade kunt winkelen. Waar je deze natuurwinkels vindt, lees je in het lijstje hieronder.

1. Van Nature

Van Nature, dé biologische speciaalzaak, bestaat al sinds 1985. Je vindt er een uitgebreide selectie van de beste en lekkerste natuurvoeding. De medewerkers hebben jarenlange ervaring en ruime productkennis waardoor ze jou goede adviezen kunnen geven. Kortom, neem eens een kijkje aan de Gerard Noodtstraat.

2. Erica Kruiderijen Nijmegen

'Gezondheid en kracht komen direct uit de natuur'. Dit is reeds sinds de oprichting in 1973 de leidraad bij Erica Kruiderijen Nijmegen in de Ziekerstraat. De ingrediënten waarmee Erica haar producten ontwikkelt hebben bij voorkeur een 100% duurzame, natuurlijke en biologische afkomst.

6. Holland & Barrett

Bij Holland & Barrett in de Broerstraat geloven we in de kracht van de natuur. Daarom zijn al hun producten ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten die ons van binnenuit en van buitenaf kunnen verzorgen. Zo helpen ze jou om je gezond van binnen én stralend van buiten te voelen.

7. De Pimpernel Nijmegen

De Pimpernel in de Bloemerstraat is al 32 jaar actief in het adviseren van natuurlijke geneesmiddelen, voedingssupplementen, sportvoeding en huidverzorging. Ze werken samen met artsen en therapeuten. Een bezoek meer dan waard!

8. Vitaminstore Nijmegen

Dé specialist in sportvoeding supplementen en lichaamsverzorging Vitaminstore is sinds 1991 de gezondste retailer van Nederland. Met een professioneel team met een achtergrond in sportvoeding... Vitaminstore Nijmegen voert een breed assortiment gezondheidsproducten. Ze verkopen onder andere de bekende A-merken en onze drie huismerken: Health, Sports en Beauty.

Dit vind je misschien ook leuk...