De leukste conceptstores van Nijmegen

Nijmegen barst van de conceptstores. Gelukkig maar, want hier vind je snel en gemakkelijk de leukste kerstcadeau's. Bovendien kun je er zelf lekker rondsnuffelen in de kerstvakantie voor een cadeautje voor jezelf!

Conceptstores bieden vaak een mix van mode, sieraden, kunst, planten, boeken, meubels en woonaccessoires. Geniet van de totaalbeleving, drink een lekkere kop koffie, pas een nieuwe trui... Deze acht conceptstores zijn zeker het bezoeken waard. 

Make My Day

In de Stikke Hezelstraat zitten de toffe winkels Make My Day & Make My Day Men tegenover elkaar. Hier shop je urban-kledingmerken én vind je altijd weer unieke vintage-vondsten, hippe sieraden, planten en andere accesoires. Maar ook je haar knippen of een yogalesvolgen kan in Make My Day. Dat maakt je dag zeker goed!

Make My Day Men blinkt bovendien uit in de mannenmode. Ook kun je hier terecht voor een mooie verzameling vinyl en zorgvuldig geselecteerde boeken voor op de koffietafel.

512

All good things come in threes, dat bewijst 512 Nijmegen. Hier komen drie concepten samen.

Een: (duurzame) kwaliteitskleding van de eigen collectie Wakker.
Twee: planten! Bij Bleshyou in hetzelfde pand haal je ze rechtstreeks van (hobby)kweker, of een tweedehandsje met een geschiedenis.
Drie: thee, met liefde gezet in de gezellige theebar boven in de zaak.

Coef Conceptstore

Een make-over van top tot teen? In de Coef Conceptstore in de Van Welderenstraat ben je aan het goede adres. Hier draait het om een goede knipbeurt en stoere sneakers in alle kleuren, stijlen, maten en merken. Neem ook nog even de tijd om de lifestyleartikelen, prachtige horloges en sieraden te bewonderen. In de Ziekerstraat hebben mannen hun eigen Coef Men. Met een internationale mix van bekende modemerken, maar ook verzorgingsproducten, stijlvolle accessoires en mooie koffietafelboeken.

Black and Blue & HOY

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

In Black & Blue laat je op een oude naaimachine je denim herstellen. Verderop in de zaak staat de barbecue te roken, terwijl leerspecialist Boaz leerproducten maakt en repareert en barber Dji knipt en scheert. Mannen onder elkaar!

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Klein maar fijn: HOY aan de Daalseweg verkoopt pure producten met een goed verhaal. Handgemaakte tassen en manden, delicaat glaswerk, sfeervolle kandelaars, een mooie collectie linnen kussens, handdoeken, warme sjaals, lekkere zeepjes en meer.